2015-01-22 09:16:42
Φωτογραφία για Ημερίδα στην 110ΠΜ με Θέμα: Από την Αραβική Άνοιξη στον Τρόμο του Ισλαμικού Χαλιφάτου και οι Μελλοντικές Προοπτικές - Ένας Κόσμος σε Αταξία
Τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015, παρουσία του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας (Α/ΤΑ), Αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Βαΐτση, πραγματοποιήθηκε στην 110 Πτέρυγα Μάχης (ΠΜ), στη Λάρισα, ημερίδα με θέμα: "Από την Αραβική Άνοιξη στον τρόμο του Ισλαμικού Χαλιφάτου και οι μελλοντικές προοπτικές - Ένας κόσμος σε αταξία", υπό την αιγίδα της Μονάδας.

Την ημερίδα συντόνισε ο δημοσιογράφος κ. Αντώνης Παπαγιαννίδης και συμμετείχαν ως ομιλητές ο πρώην Υπουργός, Αναλυτής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Διπλωματίας και Διεθνών Εξελίξεων, κ. Ανδρέας Ανδριανόπουλος, ο Ομότιμος Καθηγητής Μεσανατολικών σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου, κ. Αλέξανδρος Κούτσης και ο Διδάκτωρ Κοινωνικών & Οικονομικών Επιστημών και Φιλοσοφίας των Πανεπιστημίων Γενεύης και Αθηνών, κ. Μελέτης Μελετόπουλος, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Διοικητής της Μονάδας, Σμήναρχος (Ι) Θεόδωρος Σύρμος.

Την ημερίδα παρακολούθησαν ο επίτιμος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Πτέραρχος (Ι) Ιωάννης Γιάγκος, ο επίτιμος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Πτέραρχος (Ι) Βασίλειος Κλόκοζας, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Ταξίαρχος Νικόλαος Γιαννέλος, στελέχη της Μονάδας, αντιπροσωπείες του ΑΤΑ, της 1ης Στρατιάς, του Εθνικού Κέντρου Αεροπορικών Επιχειρήσεων, της 111ΠΜ, της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού, της 140 Σμηναρχίας Επιχειρησιακών Πληροφοριών και Ηλεκτρονικού Πολέμου και της Μοίρας ΑΤΑ.

 

 ΠΗΓΗ: http://www.haf.gr/el/news.asp?id=9714
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ