2015-01-22 19:16:51
Φωτογραφία για Τα πήρε άσχημα ο Λιάγκας με τον Μιχάλη Κουινέλη - Γιατί είπε ότι είμαστε όλοι μαλ...ες;
Για το ότι αρχικά δεν ήταν θετικός στο να συμμετάσχει στον δεύτερο κύκλο του... «The Voice», ενώ απέρριψε τη συμμετοχή του σε έναν ενδεχόμενο τρίτο κύκλο του μουσικού σόου μίλησε ο Μιχάλης Κουινέλης καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο MAD.

Η δήλωση αυτή, ωστόσο, φαίνεται πως ενόχλησε τον οικοδεσπότη του talent show, Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος σχολίασε στο «Πρωινό» της Πέμπτης, μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος: «Θεωρώ ότι είναι λάθος όταν δεν έχει ξεκινήσει το "Voice 2" να λες ότι δεν θα είσαι στο "Voice 3". Όλοι λέγανε έτσι και για φέτος, αλλά τελικά είπαν "ναι". Ήταν ένα παιχνιδάκι. Γι' αυτό βγήκα εγώ και είπα ότι είμαστε μαλ...ς εμείς που είπαμε "ναι". Λοιπόν... Το θέμα είναι το εξής... Το κανάλι επενδύει στο "Voice 2". Εγώ δεν λέω κανένας μας πως είναι υποχρεωμένος να είναι στο "Voice 3", αλλά όταν τελειώσει το δεύτερο στα μέσα Ιουνίου μπορεί να βγει ο καθένας και να πει αν θα είναι ή όχι στο επόμενο. Τώρα, όμως, που περιμένεις το "Voice 2" και το κανάλι επενδύει σε αυτό, ταπεινά λέω τη γνώμη μου, ότι είναι λάθος να βγαίνεις και να λες ότι δεν θα είσαι στο "Voice 3"».

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας συμπλήρωσε με νόημα: «Είναι και ο πιο κερδισμένος από πέρυσι μέχρι φέτος, εγώ που το έχω δει στα γυρίσματα. Είναι ο πιο κερδισμένος, με μια πολύ δυνατή ομάδα και όλα τα παιδιά να θέλουν να πάνε μαζί του». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ