2015-01-22 21:09:15
Φωτογραφία για Εναποθέτουν τις ελπίδες τους στην Αρχιεπισκοπή για να βρουν δουλειά!
Τα εφιαλτικά ποσοστά ανεργίας που καταγράφονται στο Ηράκλειο ειδικά... σε νέους ηλικίας κάτω των 30 ετών προκαλούν προβληματισμό και αποτυπώνονται και στις λίστες της Αρχιεπισκοπής Κρήτης που έχουν καταρτιστεί με στόχο την ανάσχεση του φαινομένου που τείνει να εξελιχθεί σε κοινωνική μάστιγα.

Στο γραφείο ευρέσεως εργασίας έχουν σπεύσει για να βρουν δουλειά περισσότεροι από 2000 νέοι κυρίως από το Ηράκλειο, ένας αριθμός που αυξάνεται μέρα με τη μέρα ολοένα και περισσότερο λόγω της παρατεταμένης ύφεσης και του εργασιακού μεσαίωνα που έχει διαμορφωθεί στα εργασιακά.

Νέοι κάθε ηλικίας έχουν εναποθέσει τις τελευταίες τους ελπίδες στην Ι.Α.Κ. και στην συγκεκριμένη υπηρεσία προκειμένου να βρουν έστω και μία ολιγόωρη εργασία. Τα προβλήματα πολλά, την στιγμή που οι οικονομικές υποχρεώσεις ''τρέχουν'' και δύσκολο να καλυφθούν.

Ιερείς και εργαζόμενοι της Αρχιεπισκοπής έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με ανθρώπινες ιστορίες συνανθρώπων μας που η κρίση και η αβεβαιότητα τους έχει οδηγήσει στην απόγνωση.

Πόσοι τώρα από αυτούς έχουν καταφέρει μέσω της Ι.Α.Κ να εργαστούν; Αρκετοί. Ωστόσο ακόμα περισσότεροι είναι αυτοί οι οποίοι αναμένουν μία ειδοποίηση από το γραφείο ευρέσεως εργασίας προκειμένου να εργαστούν και να επιστρέψει ταυτόχρονα το χαμόγελο στα χείλη τους.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ