2015-01-23 04:43:05
Φωτογραφία για Die Welt: Ο χαρισματικός λαϊκιστής Αλέξης Τσίπρας υπόσχεται στους Έλληνες αυτά που θέλουν να ακούσουν
Η γερμανική εφημερίδα Die Welt για ακόμη μια μέρα ασχολείται με τις εξελίξεις στην Ελλάδα... κι αυτή τη φορά τονίζει ότι από την Δευτέρα η Ελλάδα (όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα των εκλογών) θα είναι μια διαφορετική χώρα. Βέβαια δεν παραλείπει να επιτίθεται στον Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντάς τον "λαϊκιστή" που υπόσχεται πολλά στους Έλληνες πολίτες.

Πιο συγκεκριμένα το άρθρο της γερμανικής εφημερίδας αναφέρει: «Οι Έλληνες θέλουν να αλλάξει κάτι. Επιζητούν ένα σημάδι ελπίδας και μια νέα αρχή. Ο χαρισματικός λαϊκιστής Αλέξης Τσίπρας το αντελήφθη αυτό και υπόσχεται στους Έλληνες αυτά που θέλουν να ακούσουν. Υψηλότερες συντάξεις, αύξηση του κατώτατου μισθού, υψηλότερους φόρους για τους πλούσιους.

Επίσης θέλει να επαναδιαπραγματευτεί τους όρους εξυπηρέτησης του δανείου και να καταγγείλει μονομερώς το πρόγραμμα περικοπών. Εάν την ερχόμενη Κυριακή ο ΣΥΡΙΖΑ αναδειχθεί πρώτη δύναμη, τότε θα λάβει το μπόνους των 50 εδρών στη Βουλή. Σε περίπτωση που αυτό δεν είναι αρκετό για την αυτοδυναμία, υπάρχει μια σειρά πιθανών κυβερνητικών εταίρων. Πριν καν ξεκινήσουν οι εκλογές, είναι σαφές ότι στις 26 Ιανουαρίου η Ελλάδα θα είναι μια διαφορετική χώρα». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ