2015-01-23 10:02:11
Φωτογραφία για ΔΥΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΙΤΛΟΥ ΣΤΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ!
Η ομάδα Πινγκ Πονγκ Γυναικών του Θρύλου αντιμετωπίζει την Παρασκευή (23/01, 17:00) τον Δ.Α.Ο. Ταύρου και το Σάββατο (10:00π.μ.) τον Α.Σ. Πέρα σε καθοριστικά παιχνίδια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στις 21 Δεκεμβρίου η ομάδα Πινγκ Πονγκ Γυναικών του Ολυμπιακού ολοκλήρωνε τις υποχρεώσεις της στο 1ο γύρο του πρωταθλήματος Α1 επικρατώντας ε του Π.Κ.Δ. Ταύρου με 4-2 για την 7η αγωνιστική. Από τότε η προσοχή των ερυθρόλευκων είχε στραφεί στις 24 Ιανουαρίου. Την ημερομηνία που θα κρινόταν ουσιαστικά ο τίτλος του πρωταθλητή. Η μεγάλη ώρα έφτασε λοιπόν καθώς ο Ολυμπιακός δίνει τα πιο κρίσιμα παιχνίδια για τη φετινή σεζόν. Αρχικά την Παρασκευή (23/01), στις 17:00 στην αίθουσα Πινγκ Πονγκ του Σ.Ε.Φ. ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Δ.Α.Ο. Ταύρου στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία του β' γύρου στο πρώτο από τα δυο ντέρμπι. Στο παιχνίδι του Α' Γύρου οι ερυθρόλευκες είχαν επικρατήσει μετά από ώρες αγώνα του Δ.Α.Ο Ταύρου και η δικαιολογημένη κούραση τους είχε σαν αποτέλεσμα να γνωρίσουν στη συνέχεια τη μοναδική ήττα από τον Α.Σ. Πέρα με 4-3.


Μετά το παιχνίδι με τον Δ.Α.Ο. Ταύρου, θα ακολουθήσει το Σάββατο (24/1) το μεγάλο ντέρμπι με τον Α.Σ. Πέρα στο οποίο θα κριθεί ουσιαστικά το πρώθλημα. Η αναμέτρηση με τον Α.Σ. Πέρα θα ξεκινήσει στις 10:00 και ο Ολυμπιακός θέλει νίκη με δυο σετ διαφορά για να κλειδώσει το πρωτάθλημα ενώ σε περίπτωση νίκης με 4-3 θα μετρήσουν τα σετ και άλλα κριτήρια ισοβαθμίας. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Έδεσσα (13:00) και θα ολοκληρώσει με την 3η αγωνιστική και το παιχνίδι κόντρα στον Φοίνικα Αγίας Σοφίας (14:00). Το ζητούμενο λοιπόν για την ομάδα του Γιώργου Χριστοφοράκη είναι το "4Χ4" αφού μετά θα απομένει μια αγωνιστική που θα διεξαχθεί τέλη Φεβρουαρίου και θα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Η προετοιμασία των ερυθρόλευκων ολοκληρώθηκε την Πέμπτη. Επανέρχεται η Κωνσταντίνα Παρίδη που είχε απουσιάσει από τους προηγούμενες αγώνες λόγω τραυματισμού.

Χριστοφοράκης: "Έτοιμοι για να κερδίσουμε"

Ο τεχνικός της ομάδας Πινγκ Πονγκ του Ολυμπιακού, Γιώργος Χριστοφοράκης τόνισε ενόψει των αγώνων που θα κρίνουν τον τίτλο του πρωταθλητή: "Πιστεύουμε ότι θα κάνουμε το καλύτερο. Είμαστε έτοιμοι για να κερδίσουμε σε αυτούς τους σπουδαίους αγώνες".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ