2015-01-23 11:42:50
Φωτογραφία για Άρθρο του Γεράσιμου Γιακουμάτου: «Γιατί το αυθεντικό είναι αληθινό»

Συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Την Κυριακή, όλοι μαζί δίνουμε και πάλι τον αγώνα για την πατρίδα, το Έθνος και τη Δημοκρατία. Για ένα καλύτερο μέλλον με σιγουριά και ελπίδα. Με σταθερά βήματα και όχι βήματα στο κενό… Να μείνει η Ελλάδα όρθια. Να μην γονατίσει ξανά. Να μην μετατραπεί η πατρίδα μας σε Βενεζουέλα και Λιβύη της Ευρώπης.

Αυτές οι εκλογές είναι οι πιο κρίσιμες της μεταπολίτευσης καθώς καλούμαστε  να μην αφήσουμε την Ελλάδα να πέσει στα χέρια των ανεύθυνων λαϊκιστών. Σε αυτούς που βλέπουν την πατρίδα σαν λάφυρο.

Με την δική σου καθαρή εντολή η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει και πάλι γιατί είναι η μόνη παράταξη της ευθύνης, των εθνικών λύσεων και της εθνικής προοπτικής και το έχει αποδείξει.

Ας θυμηθούμε πόσα δύσκολα πετύχαμε όλοι μαζί αυτά τα δυόμιση χρόνια. Πως διαλύσαμε τον εφιάλτη της χρεωκοπίας και της «στάσης πληρωμών». Πως βγάλαμε από το στόμα και το μυαλό των ξένων το   Grexit και τη δραχμή. «Ναι» χρειάστηκε να πάρουμε μέσα σε ελάχιστο χρόνο πολλές και δύσκολες αποφάσεις. Κάναμε και λάθη.   Ο λαός πέρασε πολλά, έφτυσε αίμα, αλλά στο τέλος βγαίνει νικητής.

Τώρα, λοιπόν  που κανείς δεν αμφισβητεί την επιτυχία μας. Που  πετυχαίνουμε  πρωτογενή πλεονάσματα μετά από 15 χρόνια και αποκαθιστούμε αδικίες. Που   η κοινωνία αρχίζει να αισθάνεται τις ευεργετικές συνέπειες της πολιτικής μας. Τώρα που σπάσουμε τις αλυσίδες του Μνημονίου και είμαστε κοντά στο να βγούμε στις αγορές. Εμείς θα αφήσουμε κάποιους μας να γυρίσουν πίσω;  

Tην Κυριακή, εσύ θα αποφασίζεις σε ποιους θα εμπιστευτείς το τιμόνι της χώρας.  Είμαι βέβαιος ότι θα επιλέξεις να δώσεις την ψήφο σου στην παράταξη και τους ανθρώπους που τους ξέρεις και τους εμπιστεύεσαι. Που σου μιλάνε  αυθεντικά και αληθινά, όπως μιλάμε μαζί εδώ και χρόνια. 

NewsRoom
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ