2015-01-24 16:04:06
Φωτογραφία για Αναγνώστης προβλέπει τι θα γίνει στη χώρα μας το επόμενο διάστημα...
Έχω ένα χάρισμα ή μάλλον κάτι σαν χάρισμα. Πάντα το είχα αλλά με το πέρασμα των χρόνων εξελίσσεται και γίνεται καλύτερο σαν το παλιό κρασί. Ποιο?

Μπορώ να προβλέψω το μέλλον.

Δεν είμαι μέντιουμ, ούτε μιλάω με πνεύματα σε σκοτεινά, υγρά νεκροταφεία. Η καλύτερη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι μπορώ να κάνω άμεση επεξεργασία χιλιάδων δεδομένων που καταλήγουν σε ένα αποτέλεσμα. Στο τι τελικά θα γίνει. Για οποιαδήποτε κατάσταση.

Αυτό προϋποθέτει πολλά δεδομένα που στην εποχή του ίντερνετ είναι πανεύκολο να βρεις.

Σκέψου ένα χωράφι με ψηλά κατακίτρινα χόρτα και εσένα ανάμεσα να προσπαθείς να βρεις κατεύθυνση. Δύσκολο. Εγώ έχω την ικανότητα να ανυψώνομαι στα 100 μέτρα και όπως λέει το τραγούδι ''όλα μοιάζουν εύκολα όταν κοιτάς απο ψηλά''.

Αυτός που λέει την αλήθεια γίνεται αντιπαθής. Το έχουν νιώσει όλοι αυτοί που είπαν μια πικρή αλήθεια, κάποια στιγμή, σε κάποιον δίπλα τους και το μετάνιωσαν το επόμενο δευτερόλεπτο. Και είπαν σιγά μην ξανασχοληθώ. Και δεν ξανασχολήθηκαν.


Ίσως είναι χαρακτηριστικό της φυλής αλλά και γω αποφεύγω να πω τι θα συμβεί στον διπλανό μου, στον φίλο μου με βάση το χάρισμα μου, για τον ίδιο λόγο.

Την χώρα μας την περιμένουν τραγικές μέρες και όλοι γνωρίζουν γιατί. Ο καθένας που πήρε φακελάκι, που διόρισε το παιδί του στο δημόσιο, που ψήφιζε επί χρόνια κλέφτες, που έκλεψε όπου μπορούσε, ξέρει γιατί είμαστε εδώ. Γιατί ζούμε αυτά που ζούμε.

Το αν θα ζήσουμε απίστευτα ωμές καταστάσεις απο Δευτέρα ή σε λίγους μήνες δεν είναι θέμα. Το θέμα είναι ότι θα τις ζήσουμε γιατί είναι νομοτελειακό. Έτσι εξελίσσονται οι κοινωνίες και έτσι προχωράνε. Μέσα απο Μεγάλες Καταστροφές.

Μια τέτοια είναι μπροστά μας. Και αυτό δεν έχει να κάνει με την ψήφο. Έχει να κάνει με τους κανόνες της φύσης και την εφαρμογή τους σε όλα τα όντα, έμψυχα ή μη. Αν κάποιος σου ζητάει να αλλάξεις την ψήφο σου είναι σαν να παρακαλάει μια πέτρα να μην πέσει όταν την αφήσει ελεύθερη.

Καλό κουράγιο σε αυτούς που θα αντέξουν να επιβιώσουν στην χώρα και πολύ περισσότερο στα εκατομμύρια που θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν την Ελλάδα.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι φευγάτοι του Ολυμπιακού
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οι "φευγάτοι" του Ολυμπιακού
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ