2015-01-25 05:17:07
Φωτογραφία για Πανικός στην κοπή της πίτας της Θύρας 13
Παρουσία περισσότερων από 1.000 οπαδών του Παναθηναϊκού στον κεντρικό σύνδεσμο της Θύρας 13 κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα του συνδέσμου Πολυπληθής ήταν η εκπροσώπηση της ποδοσφαιρικής ομάδας στην εκδήλωση καθώς το παρών έδωσαν οι Γιάννης Αναστασίου, Τάσος Λαγός, Λουκ Στιλ, Μλάντεν Πέτριτς, Μάρκους Μπεργκ, Στάθης Ταυλαρίδης, Τάκης Φύσσας, Λεωνίδας Βόκολος, Δημήτρης Σαραβάκος και Στράτος Σωπήλης.

Το μπάσκετ ανδρών εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο Μάνο Παπαδόπουλο, αλλά και τους Εϊ Τζέι Σλότερ, Τζέιμς Γκιστ, ΝτεΜάρκους Νέλσον, το μπάσκετ γυναικών από την Νίκι Έιβερι και την Μονίκ Όλιβερ, ενώ το βόλεϊ ανδρών από τον Χρήστο Μπέλο.

Ο Γιάννης Αναστασίου πήρε πρώτος το λόγο: "Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την προσπάθεια που κάνετε γιατί ξέρουμε ότι είναι δύσκολη, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε ενάντια σε όλους και τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, κάθε φορά που βρίσκονται στο γήπεδο και να είστε σίγουροι ότι αυτά τα παιδιά θα σας δικαιώσουν, καλή χρονιά σε όλους".


Εν συνεχεία, ο Τάσος Λαγός τόνισε: "Καλή χρονιά, να ξέρετε ότι η οικογένεια του Παναθηναϊκού γιατί δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο θα ήθελε να σας ευχαριστήσει που είστε μαζί μας και εμείς θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για τους στόχους μας και να δώσουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε την ομάδα μας".

Τελευταίος μίλησε ο Μάνος Παπαδόπουλος ο οποίος τόνισε: "Σας εύχομαι καλή χρονιά, σας ευχαριστούμε για την στήριξη και όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας και να είστε κοντά σε όλες τις ομάδες μας".

Πανικός έγινε τη στιγμή που οι Γκιστ, Σλότερ, Νέλσον βρέθηκαν στο βήμα και αντί να βγάλουν λόγο, πήραν στα χέρια τους καπνογόνα, δίνοντας το έναυσμα για συνθήματα σε όλους τους οπαδούς.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ