2015-01-25 12:06:07
Φωτογραφία για Ημέρα σκέψης και περισυλλογής πριν την κάλπη...
Σήμερα ο Ελληνικός λαός προσέρχεται στη κάλπη για να ψηφίσει για το μέλλον του και για το μέλλον των παιδιών του. Προσέρχεται ο καθένας μας για να ψηφίσει το κόμμα της αρεσκείας του, το κόμμα που τον εμπνέει και μ΄αυτό το κόμμα ο κάθε ψηφοφόρος θα ήθελε να κυβερνηθεί αν είναι δυνατόν. Επιτέλους έφθασε η ημέρα που ο προδομένος, καταπιεσμένος και οικονομικά εξαθλιωμένος Ελληνικός λαός θα πάρει την τύχη του στα χέρια του και θα είναι ο μεγάλος κριτής, ο οποίος θα τιμωρήσει τους πολιτικούς δυνάστες του, θα απομακρύνει από την κυβέρνηση όσους τον εξαθλίωσαν οικονομικά, όσους θεωρεί υπεύθυνους για χιλιάδες αυτοκτονίες συμπολιτών μας, όσους έγιναν η αιτία να κλείσουν χιλιάδες επιχειρήσεις, από τις οποίες έτρωγαν ψωμί εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας και τώρα βρίσκονται στην ανεργεία, όσους έγιναν αιτία και αφορμή να διαλυθεί η υγεία.

Με σκεπτικό λοιπόν την οικονομική δυστυχεία των τελευταίων πέντε ετών, ο λαός θα πρέπει να σκεφθεί πολύ σοβαρά τι πρέπει να πράξει, διότι η απόφαση που θα πάρει θα είναι οριστική και αμετάκλητη. Δεν θα μπορεί αύριο να πει συγνώμη έκανα λάθος και πως μπορώ να το διορθώσω.


Τα κόμματα που λαμβάνουν μέρος στις σημερινές εκλογές και που συνήθως αυτά ψηφίζει η πλειοψηφία των Ελλήνων είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (αυτό δηλαδή που θεωρείται άκρως δεξιό ή και Ναζιστικό κατ΄άλλους), η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (το λεγόμενο Μερκελιστικό κόμμα), ο ΣΥΡΙΖΑ ( το αριστερό, αλλά ευρωπαϊκό κόμμα, που λέει ναι στην Ευρώπη, ναι στο ευρώ), το ΠΟΤΑΜΙ (το νεοσύστατο κόμμα των νταβατζήδων), το γνωστό ΠΑΣΟΚ (θα μπορούσε κανείς να το χαρακτηρίσει εσωτερικού), το ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου (νεοσύστατο κι αυτό κόμμα χαρακτηρισμένο ως ΠΑΣΟΚ εξωτερικού,γεννημένο με έξωθεν εντολές για να κόψει ψήφους από τον ΣΥΡΙΖΑ) και το ΚΚΕ (το Σταλινικό και μη ευρωπαϊκό κόμμα, που λέει όχι στην Ευρώπη, όχι στο ευρώ, όχι στο ΝΑΤΟ, το οποίο δεν επιθυμεί να κυβερνήσει ποτέ, και δεν ενδιαφέρεται ποτέ για την εκλογή του εκάστοτε Προέδρου της Δημοκρατίας).

Αυτά είναι τα κυρίως κοινοβουλευτικά κόμματα, βέβαια υπάρχουν και άλλα μικρότερα κόμματα και νεοσύστατα, αλλά ποτέ δεν εισήλθαν στη βουλή, με εξαίρεση μόνο της ΔΗΜΑΡ, η οποία ήταν κοινοβουλευτικό κόμμα στην προηγούμενη βουλή, ως και το κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ που κι αυτό πιο παλιά ήταν κοινοβουλευτικό κόμμα.

Προσοχή λοιπόν συνέλληνες, απαιτείται σκέψη και περισυλλογή στο μυαλό μας, πριν το χέρι μας πετάξει στη κάλπη το φάκελο με το ψηφοδέλτιο που θα υπάρχει μέσα σ΄αυτό. Καλό βόλι λοιπόν σε όλους μας για το καλό της πατρίδας μας και των οικογενειών μας

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ