2015-01-25 18:04:11
Φωτογραφία για ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ «ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ» ΝΑ «ΚΛΑΙΕΙ» ΓΙΑ ΤΟ -6 ΤΟΥ ΟΦΗ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙKΟ ΠΑΟ;
Πρόσφατα ο ΟΦΗ τιμωρήθηκε με ποινή αφαίρεσης 6 βαθμών στο πρωτάθλημα της Super League μετά από εντολή της FΙFA την οποία εκτέλεσε άμεσα η διοργανώτρια αρχή. Περιμέναμε αρκετές μέρες να δούμε αν τα "αντικειμενικά" σάιτ βγουν να σχολιάσουν και να κλάψουν πάνω στον... χαμένο ιδρώτα των Κρητικών για βαθμούς που κέρδισαν στο γήπεδο αλλά έχασαν στα... χαρτιά!

Κανείς δεν ασχολήθηκε, μάλιστα η... ετυμηγορία των "αντικειμενικών" ήταν ότι ομάδες σαν τον ΟΦΗ δεν πρέπει να είναι στη Super League και καλώς τιμωρήθηκε αφού παραβίασε συγκεκριμένα πράγματα.  Ήρθε η απόφαση, εκτελέστηκε, γειά σας και ας προσέχατε κύριοι.

Αντίθετα, για τον χαμένο ιδρώτα του μπασκετικού ΠΑΟ βγαίνουν και κάνουν αναλύσεις επί αναλύσεων, κρίνουν δικαστικές αποφάσεις και έχουν και απορίες για το πως θα κρίνουν οι δικαστές του ΑΣΕΑΔ!  

Πάρτε τα πρώτα θέματα στα αντικειμενικά τους σάιτ, πάρτε και τις..
. βαθυστόχαστες αναλύσεις στα προσωπικά blogs για να... αποδείξουν το άδικο της απόφασης, αφού εδώ μιλάμε για τα συμφέροντα του ΠΑΟ. Τρέχουν και οι άλλοι στα... συλλαλητήρια, από κοντά και οι "αντιειμενικοί" να μας κάνουν τους λιγότερους και από 150, 400 και βάλε Το τραγικότερο όλων όμως δεν είναι αυτοί... Είναι εκείνοι που ακόμα κάνουν επισκέψεις στις συγκεκριμένες σελίδες και διαβάζουν τον κάθε οπαδό - δημοσιογράφο που κλαίει τη... μοίρα του, αντί να βάλει χέρι στον πραγματικά υπεύθυνο που προκάλεσε την τιμωρία της ομάδας του (όπως έχουν κάνει αρκετοί οπαδοί τους, προς τιμήν τους).

Για όποιον δεν το κατάλαβε, αυτό είναι η "αντικειμενική" δημοσιογραφία...

Υ.Γ : Συγχαρητήρια αξίζουν κάποιοι πραγματικοί δημοσιογράφοι που δεν έχουν μπει στο "τρυπάκι" να κρίνουν ως παντογνώστες τους δικαστές και επιμένουν στο "η δικαιοσύνη αποφασίζει, μόνο να το κάνει γρήγορα για το καλό του αθλήματος". Αν χρειαστεί θα επανέλθουμε με ονόματα...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ