2015-01-25 21:02:57
Φωτογραφία για Αναγνώστης σχολιάζει το εκλογικό αποτέλεσμα
Αγαπητό Tromaktiko,

Έχουμε και λέμε: H ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς πήραν την... πλήρη αποδοκιμασία του ελληνικού λαού... πληρώνει τον ΕΝΦΙΑ, την υψηλή φορολογία και τις μεγάλες περικοπές... πλήρωσε την περιβόητη ανάπτυξη (που ακόμα είναι στον δρόμο) και γενικά πλήρωσε το μεγάλο κακό που έκανε στην χώρα ΠΑΣΟΚ...μιά απ' τα ίδια... Μεγάλη έκπληξη το ποσοστό των προφυλακισμένων βουλευτών της ΧΑ... που δεν ξέρω κατά πόσο θα τους κρίνουν ένοχους στο προσεχές δικαστήριο. Φυσικά πρέπει να έχουν μια δίκαιη δίκη και αν είναι ένοχοι να πάνε μέσα... μια δίκαιη δίκη θα πρέπει να έχουν και αυτοί που πήγαν την χώρα εδώ... ΓΑΠ, Σαμαράς, Βενιζέλος και λοιποί συγγενείς πρέπει να λογοδοτήσουν...

Το Ποτάμι ως κάτι καινούργιο, θα μας δείξει πως θα σταθεί μέσα στην βουλή... Οι ΑΝΕΛ κατά την γνώμη μου έκαναν ένα πολύ καλό εκλογικό αγώνα και δικαίως μπαίνουν στην βουλή... Ελπίζουμε να κρατήσουν και αυτοί σταθερή στάση..
. Το ΚΚΕ με έναν νέο αρχηγό δείχνει να ανακάμπτει και να δυναμώνει... ας αφήσει το ''ΟΧΙ σε όλα'' όμως και ας βοηθήσει και αυτό με την στάση του... άφησα τελευταίο τον νικητή τον εκλογών... Το ΣΥΡΙΖΑ... προσωπικά εύχομαι να πετύχει... να βοηθήσει τον κόσμο που το έχει άμεση ανάγκη και να διαπραγματευτεί με τους δανειστές... σωστή διαπραγμάτευση όμως, έχει μια ευκαιρία ο κ. Τσίπρας να αλλάξει το κλίμα. Μακάρι να το κάνει... καλή τύχη συνέλληνες!

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στοΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ