2015-01-26 12:15:36
Φωτογραφία για Παραμιλάει όλη η Ευρώπη! Πώς υποδέχτηκαν οι Τούρκοι τον εκλογικό Θρίαμβο του Τσίπρα;
«Παραμιλάει» ολόκληρη η Ευρώπη από τον εκλογικό θρίαμβο του ΣΥΡΙΖΑ που σκόρπισε αισιοδοξία σε ολόκληρη τη γηραιά ήπειρο, η οποία και παρακολουθεί με τεράστιο ενδιαφέρον τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας.

Ο αέρας αλλαγής που πνέει σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητος και να μείνει ασχολίαστος και από τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, που έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να ενημερώσουν το κοινό για όλες τις εξελίξεις στην αντίπερα όχθη του Αιγαίου.

Μετά την δημοσίευση των πρώτων Exit Polls, η μεγαλύτερη τουρκική εφημερίδα, Χουριέτ, έσπευσε να προεξοφλήσει την «μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ» προσθέτοντας ότι: «Η Αριστερά στην Ελλάδα σάρωσε».

Στο μεταξύ, λίγο μετά τις 19:00 και την δημοσίευση των πρώτων Exit Polls, η Sabah ήταν πιο… μετριοπαθής μεταδίδοντας τις εξελίξεις από την Αθήνα, κάνοντας λόγο για «νίκη» του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς.

Ωστόσο, σύμφωνα με το kontranews.gr,το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει, πως παραμένει ερωτηματικό η στάση που προτίθεται να τηρήσει ο Αλέξης Τσίπρας και η νέα κυβέρνηση, στο ζήτημα της μουσουλμανικής μειονότητας της ανατολικής Θράκης.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ