2015-01-26 20:11:28
Φωτογραφία για Χειροπέδες σε 4 στο Βόλο για κλοπή 81χρονης
Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Δευτέρας στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου της... Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, τέσσερα άτομα, ηλικίας από 19 έως 40 ετών, για κλοπή.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της παραπάνω Υπηρεσίας εντόπισαν τους τέσσερις να κινούνται με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο και κατασχέθηκε, ένα γυναικείο πορτοφόλι.

Από την αστυνομική έρευνα εξακριβώθηκε ότι το πρωί της ίδιας ημέρας οι δράστες μετέβησαν σε οικία 81χρονης ημεδαπής και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν από το εσωτερικό της οικίας της το προαναφερόμενο πορτοφόλι, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των εβδομήντα (70) ευρώ, μικρό χρηματικό ποσό σε κέρματα και προσωπικά της αντικείμενα.

Στην κατοχή δύο από τους συλληφθέντες βρέθηκε το συνολικό χρηματικό ποσό των (76,80) ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη ηλικιωμένη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ