2015-01-27 00:47:33
Φωτογραφία για Τραγωδία: 10 νεκροί και 13 τραυματίες από την πτώση του ελληνικού F16 στην άσκηση του ΝΑΤΟ στην Ισπανία
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι νεκροί από το τραγικό δυστύχημα είναι 10 και οι τραυματίες ξεπερνούν τα 13 άτομα, εκ των οποίων τα 6 είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Όπως έγινε γνωστό από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, διθέσιο αεροσκάφος F-16 κατέπεσε εντός της πίστας του αεροδρομίου της αεροπορικής βάσης του Los Llanos στο Albacete της Ισπανίας, κατά τη φάση της απογείωσης στις 16:40 ώρα Ελλάδος.

Το ελληνικό μαχητικό κατέπεσε μέσα στην πίστα του αεροδρόμιου πάνω σε σταθμευμένα αεροσκάφη, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με την ισπανική El Pais να σκοτωθούν οι δύο πιλότοι. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από το σοβαρό αεροπορικό δυστύχημα έχουν τραυματιστεί 10 άτομα εκ των οποίων οι 6 είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με το newsit το ελληνικό μαχητικό κατά τη διάρκεια της απογείωσης, δεν είχε μεγάλη ώθηση, με αποτέλεσμα να καταπέσει πάνω σε άλλα αεροσκάφη που βρίσκονταν στην πίστα του αεροδρόμιου.

Από τη συντριβή πάνω στα άλλα αεροσκάφη προκλήθηκε φωτιά.

Στο σημείο βρίσκονται σωστικά συνεργεία, αλλά κανείς προς το παρόν δεν μπορεί να πει για την εθνικότητα των νεκρών και των τραυματιών.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ