2015-01-27 21:07:09
Φωτογραφία για ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ... ΖΟΡΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΟ «ΠΑΙΧΝΙΔΙ» ΓΙΑ ΡΙΚΑΡΝΤΟ ΚΟΣΤΑ!
Στον ΠΑΟΚ στέλνουν οι Πορτογάλοι τον Ρικάρντο Κόστα και θεωρούν πως αυτή τη στιγμή η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει περισσότερες πιθανότητες να τον αποκτήσει σε σχέση με τους ερυθρόλευκους, τους οποίους και... ξαναβάζουν στο "παιχνίδι", την ώρα που στον Ολυμπιακό δεν ενδιαφέρονται για τον παίκτη λόγω... ηλικίας.

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ρεπόρτερ της Πόρτο, στη Πορτογαλική «Αμπόλα», Νούνο Βιέρα, ο οποίος μίλησε για την πιθανότητα να έρθει ο Ρικάρντο Κόστα στον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στον Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις φήμες που ακούγονται για τον Ρικάρντο Κόστα στη Πορτογαλία:

«Αυτό που ακούγεται στην Πορτογαλία είναι η πιθανότητα ο Ρικάρντο Κόστα να πάει στον ΠΑΟΚ ή στον Ολυμπιακό. Ακούστηκε η περίπτωση να επιστρέψει στην Πορτογαλία για την Πόρτο ή για την Σπόρτινγκ Λισαβόνας όμως δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο».


Για το αν παραμένει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού:

« Εκτιμώ πως υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον καθώς ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού είναι Πορτογάλος και γνωρίζει πολύ καλά τον Ρικάρντο Κόστα. Ο παίκτης έχει κάνει μεγάλη καριέρα σε πολλά κλαμπ και είναι πολύ πιθανό να υπάρχει ακόμα το ενδιαφέρον».

Για το αν είχε συνεργαστεί ο Ρικάρντο Κόστα με τον Περέιρα:

«Όταν ο Κόστα ήταν στη Πορτογαλία ο Περέιρα ήταν σε ομάδες εκτός Πορτογαλίας οπότε δεν συνέπεσαν».

Για το αν βρίσκεται κοντά στο να υπογράψει με τον ΠΑΟΚ ο Ρικάρντο Κόστα:

«Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να υπογράψει με τον ΠΑΟΚ ο Κόστα. ‘Έχει μεγάλη εμπειρία και θέλει να επιστρέψει σε ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως η Ελλάδα και είναι πολύ φιλόδοξος. Αυτό που δημοσιεύεται στη Πορτογαλία είναι πως οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στις διαπραγματεύσεις. Ο ΠΑΟΚ πάει πολύ καλά στο πρωτάθλημα, είναι ανταγωνιστικός και αυτό αρέσει πολύ στον ποδοσφαιριστή. Εγώ δεν έχω μιλήσει με τον παίκτη καθώς προσπαθώ να τον βρω αλλά δεν επικοινωνεί με κανέναν».

Για τα όσα ακούγονται για τον Βιεϊρίνια:

«Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο για τον Βιερίνια. Αυτή τη στιγμή παίζει στη Γερμανία και μπορεί να επιστρέψει στην Πορτογαλία ή και σε άλλη χώρα. Υπάρχουν πολύ καλές σχέσεις με την Ελλάδα αλλά δεν έχει ακουστεί κάτι».

Για το αν ενδιαφέρονται ομάδες από την Πορτογαλία για τον Βιερίνια:

«Δεν σχολιάζεται τίποτα αυτή την στιγμή. Είναι ένας διεθνής ποδοσφαιριστής, αρέσει σε πολλές ομάδες της χώρας αλλά δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σαρώνει το iPhone 6 στην Κίνα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σαρώνει το iPhone 6 στην Κίνα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ