2015-01-28 11:35:12
Φωτογραφία για Η Αντζυ Σαμίου λατρεύει τον Τσίπρα: Διαβάστε την επιστολή που του έστειλε
Κύριε Πρωθυπουργέ, εκατομμύρια Ελλήνων μαζί κι εγώ σας ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και επιτυχία στο σημαντικό έργο σας Οι ελπίδες μας στηρίζονται σε εσάς και είμαι βέβαιη πως θα κάνετε το καλύτερο για τη χώρα και τους πολίτες της!

Κύριε Πρωθυπουργέ έχετε ήδη εξαγγείλει στο πρόγραμμά σας μέτρα για άτομα ειδικών αναγκών, για αυτό παίρνω την πρωτοβουλία να ζητήσω την προσοχή σας σε έναν ευαίσθητο τομέα που αφορά άτομα εξαρτημένα από ουσίες!

Χιλιάδες γονείς κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους από δάνεια που πήραν για να πληρώσουν ιδιωτικά κέντρα απεξάρτησης και να σώσουν τα παιδιά τους! Γονείς που τώρα είναι άνεργοι και οι περισσότεροι με κατάθλιψη και εξουθενωμένοι ψυχικά και οικονομικά.

Χιλιάδες νέοι που έχουν απεξαρτηθεί μετά από σκληρούς προσωπικούς αγώνες, εκλιπαρούν για εύρεση μιας μόνιμης εργασίας ώστε να συνεχίσουν ομαλά και φυσιολογικά τη ζωή τους και να κάνουν οικογένεια. Παλεύουν δυστυχώς με την απόρριψη, την ανέχεια και την αποτυχία, πράγμα που βάζει σε κίνδυνο καθημερινά τη ζωή τους λόγω της ιδιαίτερης ευαισθησίας αυτών των ατόμων και τον κίνδυνο να υποτροπιάσουν. Η κοινωνία πρέπει να σκύψει με φροντίδα και καλοσύνη πάνω από αυτά τα παιδιά κύριε Πρωθυπουργέ και να άρει το στίγμα που τα ακολουθεί.


Κύριε Πρωθυπουργέ γνωρίζω την ευαισθησία σας σε κοινωνικά θέματα, και σας ζητώ να

μεριμνήσετε άμεσα και εγκαίρως για να σωθούν αυτές οι ζωές και οι κατεστραμμένες οικογένειες! Σας ζητώ να δώσετε προτεραιότητα σε εύρεση εργασίας για τα απεξαρτημένα άτομα και ειδικούς όρους εξόφλησης τέτοιων δανείων από φτωχούς γονείς που έχουν υποθηκεύσει το μέλλον και τα σπίτια τους! Αξίζουν μια καλύτερη μεταχείριση για τον πόνο, την καταστροφή που έχουν υποστεί και τις προσπάθειες που έχουν κάνει ώστε να επιβιώσουν από την κόλαση των ναρκωτικών και των εξαρτήσεων.

Είμαι βέβαιη πως θα ακούσετε τη φωνή μου και πιστέψτε με χιλιάδες απεγνωσμένων Ελλήνων γονέων και νέων ανθρώπων θα σας ευγνωμονούν , αλλά και θα φανούν χρήσιμοι στην κοινωνία!

Μετά τιμής

Άντζυ Σαμίου

πρώην επαγγελματίας καλλιτέχνης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ