2015-01-28 20:13:20
Φωτογραφία για Πήγε να κλέψει τον Ρικάρντο Κόστα ο Ολυμπιακός!
Μεγάλο παρασκήνιο είχε η μεταγραφή του Ρικάρντο Κόστα στον ΠΑΟΚ στο... παρά πέντε της ολοκλήρωσης της μεταγραφής και το SDNA έχει τις λεπτομέρειες

Ημεταγραφική δυστοκία του Ολυμπιακού στη θέση του αμυντικού, έφερε τον Βίτορ Περέιρα να ανασύρει την περίπτωση του συμπατριώτη του Ρικάρντο Κόστα, παίκτη τον οποίο είχε στην κορυφή της λίστας του ο Μίτσελ πριν φύγει.

Με τις ευλογίες του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Βίτορ Περέιρα τηλεφώνησε χθες το πρωί δείχνοντας το ενδιαφέρον του στον Ρικάρντο Κόστα, ο οποίος ήδη επιβιβαζόταν στο αεροπλάνο για Ελλάδα, με προγραμματισμένη στάση στην Αθήνα. Ο ποδοσφαιριστής αποκάλυψε το πρόγραμμα της πτήσης του χωρίς να φαντάζεται τι θα επακολουθήσει.

Με το που προσγειώθηκε στην πρωτεύουσα και όσο περίμενε την ανταπόκριση για τη Θεσσαλονίκη δέχτηκε άλλο ένα τηλεφώνημα από τον Περέιρα: "Υπάρχει άνθρωπος του Ολυμπιακού έξω από το αεροδρόμιο να σε φέρει εδώ, θα πάρεις τα διπλά χρήματα"!


Όπως ήταν λογικό ο ποδοσφαιριστής ξαφνιάστηκε και μάλιστα κατά τη συνομιλία του με τον πρώην προπονητή της Πόρτο έχασε την προγραμματισμένη πτήση για Θεσσαλονίκη! Πάντως ουδέποτε βγήκε να συναντήσει τον... μυστηριώδη κομιστή της πρότασης του Ολυμπιακού.

Τηλεφώνησε στον ατζέντη του και ζήτησε απλά να του κλειστεί εισιτήριο για την επόμενη πτήση. Ο Γκασπάρ Φρέιρε, ήταν από νωρίς στη Θεσσαλονίκη καθώς είχε πετάξει από Λισαβόνα. Στο άκουσμα της πρότασης του Ολυμπιακού κι ενώ βρισκόταν στο Μακεδονία Παλάς με τον Ζήση Βρύζα τον παρότρυνε να τηρήσει το λόγο του, να μην εμπιστευθεί κανέναν άλλον και να ολοκληρώσει κανονικά τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, όπως κι έγινε.

Είναι από τις περιπτώσεις που μια παλιά φιλία Βρύζα-Γκασπάρ (από τις περιπτώσεις Βιεϊρίνια και Λίνο) δεν άφησε περιθώρια για...κακές συμβουλές στον ποδοσφαιριστή. Και φυσικά μάλλον από το λόγο του Περέιρα και το χρήμα του Ολυμπιακού μέτρησε περισσότερο η φιλοδοξία και η προσέγγιση του ΠΑΟΚ και οι προτροπές των Βιεϊρίνια και Σάντος. Είδικά του τελευταίου, που ποτέ δεν έσβησε από το μπλοκάκι του το όνομα του Ρικάρντο Κόστα και ήταν ο πρώτος που τον παρότρυνε να πει το "ναι" στον Δικέφαλο...
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ