2015-01-29 01:54:05
Φωτογραφία για «Δε μου προτάθηκε κανένα υπουργείο»
Πικρία για τη μη υπουργοποίησή του φάνηκε από τις πρώτες δηλώσεις του... Αλέξη Μητρόπουλου, λίγα λεπτά πριν συνεδριάσει το υπουργικό Συμβούλιο υπό τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Μητρόπουλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό BHMA Fm αποκάλυψε ότι δεν του προτάθηκε «ποτέ τίποτα, κανένα υπουργείο». Και πρόσθεσε ότι δεν έχει επικοινωνήσει τις τελευταίες μέρες με τον Αλέξη Τσίπρα, ούτε το έχει επιδιώξει, αφού αντιλαμβάνεται ότι έχει πολλές ασχολίες.

Ο κ. Μητρόπουλος αφού υπερτόνισε το ρεκόρ σταυρών που πέτυχε στην περιφέρεια Αττικής εκλεγόμενος μακράν πρώτος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι αυτός δεν είναι στην πολιτική για τις θέσεις αλλά για τον συναρπαστικό αγώνα.

Αναφέρθηκε μάλιστα στο πως έφυγε από το ΠΑΣΟΚ όταν του το ζήτησε ο κ. Τσίπρας, ενώ είχε εκλεγεί πρώτος στην κεντρική επιτροπή για να καταλήξει σε μια σαφή προειδοποίηση προς την κυβέρνηση: «Θα δώσω μάχη για να μην περάσει ούτε μια μνημονιακή ρύθμιση από την κυβέρνηση Τσίπρα και ότι θα είμαι απέναντι σε όποιον το επιχειρήσει. Δεν θα το επιτρέψω», δήλωσε. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ