2015-01-29 08:17:08
Φωτογραφία για Το χαστούκι που δεν μπορεί να χωνέψει με τίποτα η Τατιάνα!
Τέτοιο χαστούκι δεν το περίμενε με τίποτα. Πάνω που ήλπιζε ότι το 2015 θα είναι η χρονιά της τα όνειρα και οι προσδοκίες της έπεσαν στο κενό. Ράκος είναι τις τελευταίες ημέρες η Τατιάνα.

Η 44χρονη παρουσιάστρια κατέρρευσε στο σπίτι της στην Κηφισιά όταν αντίκρισε το ραβασάκι της AGB.

Βλέποντας πως όχι μόνο το "Μία" βυθίζεται στους πίνακες τηλεθέασης, αλλά και η εκπομπή της τηλεοπτικής της αντιπάλου Ελένης Μενεγάκη εκτοξεύεται στα ύψη, λυγίζει.

"Νίκο θα τρελαθώ. Τι έχω κάνει λάθος; Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Λες και κάποιος με καταράστηκε", είναι οι κραυγές απελπισίας προς τον σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο. Η "Τάτι" έχει χάσει την ψυχραιμία της, αφού παρά τις διορθωτικές κινήσεις που έχει κάνει στην εκπομπή της εντάσσοντας πιο κοινωνικά θέματα, οι τηλεθεατές δεν φαίνεται να την προτιμούν, με αποτέλεσμα να έχουν παγιωθεί τα μονοψήφια νούμερα, την ώρα που η απόστασή της από την Ελένη συνεχώς μεγαλώνει.


Και όχι μόνο αυτό αλλά ήδη ακούγονται δυνατές φωνές αμφισβήτησής της, όσο κι αν αυτό διαψεύδεται από το κανάλι. Η Τατιάνα έχει τρελαθεί. "Δεν το αντέχω. Σαν να μου έχουν κάνει μάγια", λέει και ξαναλέει. Το άγχος που νιώθει καθημερινά την έχει κάνει να χάσει τον ύπνο της, ενώ ούτε ο Ευαγγελάτος μπορεί να την ηρεμήσει.

Μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο νέων αλλαγών. Άλλωστε η παρουσιάστρια δεν είναι από τους ανθρώπους που καταθέτουν εύκολα τα όπλα. Όμως πλέον τη λούζει κρύος ιδρώτας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι φέτος το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό της με το STAR και μία αποτυχία δύσκολα θα την κρατήσει και την επόμενη σεζόν. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ