2015-01-29 12:54:08
Φωτογραφία για ΔΕΝ... ΤΟ ΧΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΝΤΑΝΣΤΟΝ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Με τον Μπράιαντ Ντάνστον να λαμβάνει μέρος στην τελευταία προπόνηση στο «Αμπντί Ιπεκτσί», ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αποψινή αναμέτρηση με την Αναντολού Εφες.

Με ένα ευχάριστο νέο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Θρύλου ενόψει του αποψινού (21:45, Novasports2) αγώνα με την Εφές Αναντολού για την 5η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Top 16 της Ευρωλίγκας.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, είδε τον Μπράιαντ Ντάνστον να συμμετέχει κανονικά στην πρωινή προπόνηση-χαλάρωμα που έγινε στο «Αμπντί Ιπεκτσί» και να τίθεται στην διάθεσή του για την δωδεκάδα.

Ο Αμερικανός σέντερ, που έχασε τις προπονήσεις της Τρίτης και της Τετάρτης λόγω στομαχικών διαταραχών οι οποίες τον οδήγησαν στο νοσοκομείο, όπως σας ενημερώσαμε, νιώθει πολύ καλύτερα και θα αγωνιστεί κανονικά και αυτό που μένει να δούμε είναι σε τι κατάσταση θα βρίσκεται, αφού ο οργανισμός του ταλαιπωρήθηκε αρκετά το τελευταίο διήμερο.


Έτσι ο Ολυμπιακός από τη στιγμή που επιστρέφει και ο Λαφαγιέτ, θα έχει την καλύτερη δυνατή σύνθεση, αφού ως γνωστό λείπουν οι Αγραβάνης και Παπαπέτρου.

Το κλίμα στους ερυθρόλευκους είναι άριστο (στην προπόνηση ο Πρίντεζης εκφωνούσε τα ονόματα των παικτών της Εφές με… τούρκικη προφορά και ο Σπανούλης τον πείραζε μιμούμενος το σουτ-πεταχτάρι του διεθνούς φόργουορντ) και υπάρχει η αισιοδοξία πως αν η ομάδα εμφανίσει στο παρκέ το πρόσωπο του τελευταίο ενάμισι μήνα, θα κάνει το «πέντε στα πέντε».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, τα αποκλειστικά πλάνα του "sportfm.gr" από την προπόνηση:
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ