2015-01-29 13:17:07
Φωτογραφία για Ποιος είναι ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν αμυντικό χαφ στον Φοίνικα Περιστερίου; [photos]
Ποιος είναι ο νέος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος μέχρι πέρσι φορούσε τη φανέλα του Φοίνικα Περιστερίου και αγωνιζόταν... στα αθηναϊκά πρωταθλήματα επί σειρά ετών; 

Είναι ο….

…Γιώργος Ψυχογιός που αγωνιζόταν στη θέση του αμυντικού χαφ και διακρινόταν για τη μαχητικότητα του, στοιχείο που τον χαρακτηρίζει λόγω επαγγέλματος (είναι δικηγόρος) αλλά και πλέον θα τον χαρακκτηρίζει ως βουλευτή καθώς εκλέχθηκε δεύτερος σε ψήφους στον συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Κορινθίας και κατέκτησε πανηγυρικά μια θέση στους 300 της Βουλής.

Ο Γιώργος Ψυχογιός αγωνίστηκε αρκετά χρόνια στον Φοίνικα Περιστερίου καθώς έμενε στην Αθήνα για να ασκεί το επάγγελμα του. Κατάγεται από το χωριό Καρυά του νομού Κορινθίας και φέτος που αποφάσισε να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη σταμάτησε τη μπάλα για να αφοσιωθεί στον προεκλογικό του αγώνα.

Οι πολίτες της Κορινθίας τον τίμησαν με την ψήφο τους στην πρώτη του κιόλας υποψηφιότητα και πλέον έχει ανοίξει νέους ορίζοντες στη σταδιοδρομία του μακριά από το ποδόσφαιρο που ούτως ή άλλως εξασκούσε ερασιτεχνικά. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν αποκλείεται να τον ξαναδούμε στα γήπεδα, αυτή τη φορά σε κάποιο ερασιτεχνικό σωματείο της ιδιαίτερης πατρίδας του.

H φωτογραφία είναι από την επίσημη φωτογράφηση του Φοίνικα Περιστερίου για την περίοδο 2013-14 στην οποία ο Γιώργος Ψυχογιός ποζάρει μαζί με τους πρώην πια συμπαίκτες του.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ