2015-01-29 16:17:18
Φωτογραφία για Δέσποινα Μοιραράκη: Μου έπεσαν τα μαλλιά από τη στενοχώρια
Η Δέσποινα Μοιραράκη φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «YOU» και σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιώργο Μπέζα, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της που σοκάρουν.

Διαβάστε μέρος της συνέντευξής της:

Υπήρξε στιγμή στη ζωή σου που δεν είχες ούτε ένα ευρώ στην τσέπη;

«Πολλές φορές».

Πώς το αντιμετώπισες;

«Τα 3-4 χρόνια της κρίσης βασανίστηκα πολύ στη δουλειά μου. Επειδή πουλάω ένα είδος πολυτελείας υπήρχαν μέρες που η πόρτα του μαγαζιού δεν άνοιγε καν. Με έσωσε το brand name Μοιραράκη που αν ήθελε κάποιος να αγοράσει έστω κι ένα χαλί θα ερχόταν σ” εμένα γιατί ξέρει τι θα πάρει. Επεκτάθηκα στα Βαλκάνια για να μείνει η επιχείρηση ζωντανή. Με στήριξε πολύ ο άντρας μου, στα δύσκολα ήταν ψύχραιμος, δεν έχει απαιτήσεις, με έμαθε να επιβιώνω, μπορεί να τρώγαμε δύο μέρες φακές στο σπίτι! Είναι η παιδεία και η εκπαίδευση που έχει ως στρατιωτικός
. Όταν ήθελα να κάνω κάτι με στήριζε και μου έλεγε “κερδίσαμε άλλη μία μάχη”. Σιγά-σιγά κερδίζεται ο πόλεμος. Υπήρχαν στιγμές που εγώ δεν είχα ούτε ένα ευρώ. Αυτό δεν το έμαθε ποτέ κανείς, ούτε τα παιδιά μου. Εγώ είχα τα δικά μου καταστήματα, τα δικά μου εμπορεύματα και με την κρίση δεν είχα απώλειες αλλά δεν σου δίνει το χαλί να φας, ούτε το ακίνητο, όλοι το ξέρουμε αυτό. Μου έπεσαν τα μαλλιά μου από τη στενοχώρια -και τώρα το λέω σ” εσένα πρώτη φορά-, δεν είναι όλα ρόδινα, όλοι περνάμε δυσκολίες, σημασία έχει να στέκεσαι στα πόδια σου και να παλεύεις».

Αυτό πότε έγινε;

«Το 2013».

Πηγή: Faysbook
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ