2015-01-29 19:12:06
Φωτογραφία για ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ... ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7!
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Ολυμπιακός κάνει την καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία στην μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7.

Ο Ολυμπιακός θα κάνει την εθελοντική αιμοδοσία του, το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι στον χώρο του μουσείου στο Καραϊσκάκη.

Η αιμοδοσία γίνεται σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου Μεταξά.

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ με ανακοίνωσή της έκανε σχετικό κάλεσμα στον κόσμο για να γίνει μέλος της ομάδας αίματος του Ολυμπιακού στην μνήμη των θυμάτων της 8/2/1981.

Για περισσότερες πληροφορίες όποιος επιθυμεί μπορεί να καλέσει στα τηλέφωνα: 210 / 4800921 και 210 / 4800901.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ερυθρόλευκων:

Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη διεξαγωγή αιμοδοσίας το Σάββατο 7/2, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7.

Όπως κάθε χρόνο, ο Ολυμπιακός στη μνήμη των θυμάτων της 8/2/1981, πραγματοποιεί την καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία, το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου από τις 10πμ έως τις 3μμ, στο χώρο του Μουσείου στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Η αιμοδοσία γίνεται σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Μεταξά.


Η αιμοδοσία δίνει ζωή. Πολλοί συνάνθρωποί μας χρειάζονται αίμα και οφείλουμε να είμαστε εκεί. Πολλώ δε μάλλον όταν η ιστορία της Ομάδας μας είναι σημαδεμένη με 21 παιδιά που έχασαν τη ζωή τους την 8η Φεβρουαρίου 1981, ενώ πολλοί ήταν οι τραυματίες που χρειάστηκαν αίμα για να μπορέσουν να σωθούν. Κρατώντας τους στη μνήμη μας, τους κρατάμε ζωντανούς.

Η δωρεά αίματος είναι εντελώς ακίνδυνη και ανώδυνη, βοηθά τον οργανισμό μας να ανανεώνεται και διαρκεί μόνο 10 λεπτά. Ο αιμοδότης χαρίζει μια ευκαιρία σε έναν ασθενή να σωθεί η ζωή του, χαρίζει ελπίδες σε αυτούς που είναι κοντά ή εξαρτώνται από αυτόν τον ασθενή. Ο αιμοδότης κυρίως κάνει καλό και στον δικό του οργανισμό, ανανεώνοντας και αναζωογονώντας το αίμα του και μικραίνοντας τις πιθανότητες να πάθει καρδιακή προσβολή, εγκεφαλικό ή καρκίνο όπως δείχνουν οι έρευνες. Η ηθική ικανοποίηση και η χαρά που παίρνει δίνοντας λίγο αίμα είναι αμέτρητη.

Μη διστάζετε και μην αφήνετε τον φόβο να σας κατευθύνει. Ελάτε να γίνεται μέλος της Ομάδας Αίματος του Ολυμπιακού, στη μνήμη των θυμάτων της 8/2/1981.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα 210 4800921 ή 210 4800901.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ