2015-01-30 01:49:12
Φωτογραφία για ΣΑΝΤΑΝΑ : ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΜΕ ΠΑΟΚ!
Ο Φελίπε Σαντάνα θα είναι αύριο στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. 

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μίλησε στο "gazzetta.gr" για τους λόγους που τον έπεισαν να έρθει στον Ολυμπιακό :

 «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω τη φανέλα του Ολυμπιακού. Είναι ομάδα που ταιριάζει άψογα στο προφίλ μου. Πραγματικά χαίρομαι που έρχομαι στην Ελλάδα και θα παίξω σε μια ομάδα με τόσες φιλοδοξίες.

Έρχομαι σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και έχει πολλές παραστάσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στην Ευρώπη και είναι ένα πολύ γνωστό κλαμπ. Το γεγονός αυτό φυσικά και με βοήθησε να πάρω την απόφαση να έρθω. Είμαι ενθουσιασμένος και θέλω να βοηθήσω, ώστε να παίξω και γω την επόμενη χρονιά στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Είμαι έτοιμος να παίξω και να πείσω τον προπονητή μου. Ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την επόμενη εβδομάδα; Ναι, θέλω να παίξω και να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πάρει αυτό που θέλει. Θα κάνω τα πάντα, ώστε να είμαι πανέτοιμος για ένα τέτοιο ντέρμπι σε μια τόσο δύσκολη έδρα».

Θα με βοηθήσει ο Σαλίνο, είναι συμπατριώτης μου. Ξέρω παίκτες στον Ολυμπιακό, έχει αρκετούς διεθνείς παίκτες οι οποίοι τα πήγαν περίφημα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Αφελάι είναι εξαιρετικός παίκτης, ο Μήτρογλου είναι πολύ δυνατός επιθετικός. Ανυπομονώ να παίξω με τη νέα μου ομάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ