2015-01-30 02:50:06
Φωτογραφία για Μετά τον ξυλοδαρμό ... επέστρεψε στη δουλειά της
Στη δουλειά της επέστρεψε η εργαζόμενη που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον ίδιο της τον εργοδότη... Η γυναίκα επέστρεψε στο εργασιακό της περιβάλλον με τους συναδέλφους αλλά και τον Πρόεδρο της εταιρίας να της εκφράζουν τη συμπαράσταση τους.

Την εργαζόμενη συνόδευσε στην εργασία της ο γγ του ΕΚΗ Στέλιος Βοργιάς που δεσμεύτηκε να επιστρεύψει αύριο στην εταιρία προκειμένου να συναντήσει τον ... δράστη και εργοδότη της κοπέλας προκειμένου να αποσαφηνήσει ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν θα γίνουν ξανά δεκτές αλλά και να διασφαλίσει ότι η κοπέλα δεν θα απολυθεί από την εργασία της.

"Σήμερα συνόδευσα εγώ προσωπικά την εργαζόμενη στο χώρο εργασίας της. Η αλήθεια είναι ότι βρήκαμε ένα κλίμα συμπαράστασης από συναδέλφους της και από τον Πρόεδρο της εταιρίας. Για άλλη μια φορά μου επιβεβαίωσαν τα περιστατικά τόσο οι εργαζόμενοι όσο και ο πρόεδρος της εταιρίας και μάλιστα εργαζόμενοι παραπονέθηκαν ότι και αυτοί οι ίδιοι δέχτηκαν παρόμοιες καταστάσεις όχι σε επίπεδο ξυλοδαρμού όσο σε επίπεδο κακής συμπεριφοράς. " ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ