2015-01-30 14:40:03
Φωτογραφία για «ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ Ο ΣΑΝΤΑΝΑ... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ!»
Ο επί χρόνια συνεργάτης του Ότο Ρεχάγκελ, Γιάννης Τοπαλίδης μίλησε και ανέλυσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακό, Φελίπε Σαντάνα, στην εκπομπή «Το 10 το κακό» του Sport24 Radio.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ είπε για : 

...τον Φελίπε Σαντάνα: 

«Εκανε καλή μεταγραφή ο Ολυμπιακός, σε μια θέση που είχε πρόβλημα. Στη Σάλκε είχε κάνει λίγες συμμετοχές, αλλά είναι ψηλός, γρήγορος, μόνο που είχε κάποιο πρόβλημα με τον προπονητή του. Ηθελε να παίζει στην Ντόρτμουντ, αλλά έπαιζαν ο Σούμποτιτς και ο Χούμελζ. Συμβαίνουν αυτά, όταν ένας παίκτης θέλει να παίζει. Είναι πολύ δυνατός στις μονομαχίες, τεχνίτης και ικανός στη δημιουργία του παιχνιδιού, όχι μόνο για να ανταποκρίνεται στα αμυντικά του καθήκοντα. Σαν χαρακτήρα δεν τον ξέρω, αυτοί που έχουν δουλέψει μαζί του, τον ξέρουν καλύτερα. Στο τελευταίο ματς της Σάλκε, που η γερμανική ομάδα έπαιξε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς τα πήγε καλά. Οταν αναπτύσσεται ο Ολυμπιακός και δεχτεί αντεπίθεση πρέπει να βοηθήσει όλη η ομάδα. Πάντως, θα βοηθήσει 100% τον Ολυμπιακό».


...τα αρνητικά στοιχεία στο παιχνίδι του:

 «Στα 17 ματς στον πρώτο γύρο έπαιξε μόνο σε τρία. Δεν έχει ρυθμό. Ωστόσο, αυτό έχει να κάνει επειδή είχε πρόβλημα με τον προπονητή. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το χαρακτήρα, αλλά ποδοσφαιρικά θα έχει επιτυχία. Είναι πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι και σκοράρει».

...τον χρόνο που χρειάζεται για να προσαρμοστεί: 

«Μπορεί να παίξει στην Τούμπα. Είχε φουλ ρυθμούς στις προπονήσεις, δεν προέρχεται από τραυματισμό. Εχει συμβεί πολλές φορές, ο προπονητής θα κρίνει. Σαν αξία μπορεί να παίξει. Σίγουρα χρειάζεται προσαρμογή, αλλά ποδόσφαιρο είναι. Αν είναι σε καλή κατάσταση, θα τον βάλει να παίξει».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ