2015-01-30 17:24:46
Φωτογραφία για Πάτρα: Σοκαρισμένοι οι επιχειρηματίες της εστίασης από τον πρόωρο χαμό του Παναγιώτη Καραβιώτη
Η είδηση του πρόωρου χαμού του Παναγιώτη Καραβιώτη σόκαρε την πατραϊκή κοινωνία. Σχεδόν όλοι γνώριζαν τον 60χρονο Παναγιώτη, μέσα από την επαγγελματική του δραστηριότητα και την κοινωνική του παρουσία.

Άνθρωποι που εργάστηκαν δίπλα στον Παναγιώτη Καραβιώτη ή στις επιχειρήσεις που διατηρούσε, δεν μπορούν να πιστέψουν οτι έφυγε και μάλιστα τόσο ξαφνικά.

Επαγγελματίες του χώρου της εστίασης μιλούν για τον 60χρονο επαγγελματία.

"Ηταν ένας πολύ καλός άνθρωπος που κοίταζε μόνο τη δουλειά του", μας είπε ο κ. Χρυσανθόπουλος που γνώριζε πολύ καλά τον Παναγιώτη.

"Τον γνωρίζω απο παλιά, όταν ακόμη τραγουδούσε στην "Ιζαμπέλα". Ηταν δυνατός και γυμναζόταν, έχω σοκαριστεί", μας είπε ο επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρου της Πάτρας Disco Room, Γιάννης Παπαγιαννόπουλος.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Γιάννης Καρπής, επιχειρηματίας καφέ - μπάρ ανάρτησε φωτό με τους δυο τους και στατους.. "Καλο ταξιδι φιλε μου!!!!!κι εκει που πας Παναγιωτη αρχοντας θα εισαι...."

Στο cafe - bar Big Ben ιδιοκτησίας του άτυχου Παναγιώτη, σήμερα το πρωί επικρατούσε βουβαμάρα. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει οτι δεν θα τον ξαναδεί Με ένα λιτό - βουβό στάτους στην είδηση του θανάτου του, αποχαιρέτησε τον Παναγιώτη Καραβιώτη και ο φίλος του, εργαζόμενος στα καταστήματα του επιχειρηματία, φωτογράφος Γιάννης Σαρηγιάννης.

Γιάννης Πομώνης-thebest
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ