2015-01-30 23:33:46
Φωτογραφία για Τάξις και ηθική...
Απορώ πως ο Αντώνης Σαμαράς, αισθάνθηκε τη νίκη στις εκλογές, αλλά δε μπόρεσε να... αισθανθεί τι ώρα θα πάει ο Τσίπρας στο Μαξίμου, για να το παραδώσει.

Άλλωστε ότι υπόσχεται ο Αντώνης το δίνει.Και το δίνει για πάντα.Το απέδειξε στις

προηγούμενες εκλογές, που δεν άφησε προεκλογική υπόσχεση, που να μην υλοποιήσει.Ή δεν υλοποίησε καμία; Δε θυμάμαι. Για ψάξτε το.

Μετά τη δήλωση Βαρουφάκη ότι ανάπτυξη δεν είναι τα Καγιέν και τα σκουπίδια στις παραλίες αναμένω δήλωση της Ν.Δ. που να επισημαίνει πως ο νέος υπουργός Οικονομικών διώχνει τους τουρίστες (Που είναι η Σπυράκη;).

Λαϊκισμός η κατάργηση του εισιτηρίου των 5 ευρώ στα Νοσοκομεία.Γεια σου ρε Θεοδωράκη αντι-λαϊκιστή... Να φανταστώ:η αύξηση της τιμής των διοδίων είναι εκσυγχρονισμός, και παρέμβαση στις παθογένειες, που μαστίζουν χρόνια τώρα, τη χώρα μας... ε Σταύρο;

Αλλά και η Κυβέρνηση είπε εις τας Ευρώπας ότι συμφωνούμε με τις κυρώσεις που επιβάλλετε στην Ρωσία αλλά ρωτήστε μας να σας πούμε το ναι πρώτα Πάνος Καμένος στα Ίμια. RESPECT!

Ο Σόιμπλε το είπε καθαρά... Όποιος χρωστάει πρέπει να πληρώνει... Προφανώς εννοούσε και το κατοχικό δάνειο. Όποιος χρωστάει πρέπει να πληρώνει. Αυτό δεν εννοούσε;

(Αντώνη, αν σκέφτεσαι να συνεχίσεις τη καριέρα σου στη πολιτική έμαθα ότι χηρεύει η θέση του δημάρχου Κολοκοτρονιτσίου. Εκεί θα εφαρμόσεις τέλεια την ακροδεξιά θέση σου των δύο άκρων.)
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ