2015-02-04 07:32:07
Φωτογραφία για ΚΕΠ Υγείας στο Δήμο Γλυφάδας...
Ξεκίνησε τη λειτουργία του το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Γλυφάδας, μια νέα δημοτική δομή που σκοπό έχει την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας Το ΚΕΠ Υγείας ενημερώνει τους κατοίκους του Δήμου για τις προληπτικές εξετάσεις που προτείνονται βάσει διεθνών κατευθυντήριων οδηγιών, για την έγκαιρη διάγνωση συγκεκριμένων νοσημάτων.

Το ΚΕΠ Υγείας προτείνει συγκεκριμένες επισκέψεις και εξετάσεις στον θεράποντα ιατρό, ώστε κάθε πολίτης να θωρακίσει την υγεία του. Οι προτεινόμενες εξετάσεις καλύπτονται, υπό προϋποθέσεις, από τον ΕΟΠΥΥ. Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες ή να ενημερωθείτε για τους γιατρούς που συνεργάζονται με τα ΚΕΠ Υγείας μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 2019690722 ή στο email [email protected] ή τέλος να περάσετε εργάσιμες ημέρες και ώρες από το ΚΕΠ Υγείας που βρίσκεται στη διεύθυνση Μυστρά 1 & Επιδαύρου, στην Άνω Γλυφάδα.

Για ένα μικρό αριθμό πολιτών (καταρχήν

Τα νοσήματα για τα οποία προτείνονται προληπτικές εξετάσεις είναι προς το παρόν τα εξής:

Πρόληψη ανευρύσματος κοιλιακής αορτήςΠρόληψη καρκίνου του παχέος εντέρουΠρόληψη καρκίνου του μαστούΠρόληψη καρκίνου του προστάτηΠρόληψη καρκίνου του τραχήλου της μήτραςΠρόληψη καρδιαγγειακών νοσημάτωνΠρόληψη μελανώματος Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ