2015-02-04 09:00:07
Φωτογραφία για «ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΗΣ ΤΣΣΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ... ΡΕΑΛ, ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»
Ο Τράγιαν Λάνγκτον βλέπει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να φτάνει μέχρι τέλους καθοδηγούμενη απ' τον Δημήτρη Ιτούδη, τον οποίο... ψηφίζει για πολλά χρόνια, ενώ ξεχώρισε και τον Ολυμπιακό μεταξύ των κυριότερων αντιπάλων της στην Ευρωλίγκα.

O 39χρονος Αμερικανός παλαίμαχος της «ομάδος του στρατού», με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση της Ευρωλίγκας του 2006 και του 2008, παραχώρησε συνέντευξη στη ρωσική ιστοσελίδα "izvestia.ru" και μίλησε μεταξύ άλλων για ...την τωρινή ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε σχέση με τη δική του: «Μπορώ να πω πως αυτή η σύνθεση, η οποία αποτελεί επιλογή του Δημήτρη Ιτούδη, δεν είναι πιο αδύναμη απ' αυτή με την οποία εμείς κατακτήσαμε την Ευρωλίγκα».

...το μέχρι πού μπορεί να φτάσει, έχοντας ήδη 15-0 στη διοργάνωση: «Σίγουρα μπορεί να κατακτήσει την Ευρωλίγκα. Βλέπω μεγάλη προοπτική στο πρόσωπο του Ιτούδη. Είναι ο προπονητής που χρειαζόταν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Είναι πεινασμένος για νίκες και γνωρίζει πώς να προσεγγίσει κάθε κατάσταση και κάθε παίκτη. Νομίζω τ' όνομά του θα 'ναι για πολύ καιρό συνδεδεμένο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Υπό την καθοδήγησή του, η ρωσική πρέπει επιτέλους να κερδίσει το Final Four».

...για τους κυριότερους αντιπάλους της: «Οι αντίπαλοι είναι οι ίδιοι: Η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός... Το Final Four θα διεξαχθεί στη Μαδρίτη, επομένως οι οικοδεσπότες θα 'χουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ