2015-02-07 17:16:24
Φωτογραφία για ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ : ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Την Κηφισιά αντιμετωπίζει στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός την Κυριακή το μεσημέρι και θέλει τη νίκη με την οποία θα παραμείνει με άνεση πρώτος.

Δηλώσεις σχετικά με το παιχνίδι έκανε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν της ΑΕΝΚ, Δημήτρης Μαυροειδής, ο οποίος σημείωσε πως ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα, διάγει καλή περίοδο και πως τα πράγματα πλέον θα είναι δύσκολα και δεν θα έχουν καμία σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου.

«Σε ότι αφορά τώρα το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπως σας είχα πει και για το ματς με τον Παναθηναϊκό, είναι από τα παιχνίδια που η ομάδα μας δεν έχει να χάσει κάτι άλλα μόνο να κερδίσει. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από μια πολύ μεγάλη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ και δείχνει να βρίσκεται σε πάρα πολύ κατάσταση. Το παιχνίδι της Κυριακής δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό του πρώτου γύρου στο Ζηρίνειο όπου πανηγυρίσαμε μια πολύ μεγάλη και ιστορική νίκη, καθώς στους Πειραιώτες έχουν αλλάξει πολλά από τότε», ήταν τα λόγια του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και συνέχισε.

«Ο κόουτς Σφαιρόπουλος έχει αρχίσει ήδη να περνάει τη δική του φιλοσοφία με πολύ πίεση στην άμυνα που τους δίνει και ενέργεια στην επίθεση. Το σίγουρο είναι πως το ματς θα έχει ξεχωριστή σημασία για μένα και φαντάζομαι και για τον Βασιλόπουλο. Επιστρέφω σε ένα γήπεδο που βρισκόμουν καθημερινά επί ενάμιση χρόνο και με τον Ολυμπιακό έζησα πολλές καλές στιγμές με αποκορύφωμα την κατάκτηση της Ευρωλίγκας στο Λονδίνο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ