2015-02-09 19:18:36
Φωτογραφία για Σκάνδαλο στον οργανισμό του Δημοσίου, Enterprise Greece
Αγαπητό Tromaktiko,

Με το παρόν μήνυμα, θα ήθελα... να σας γνωστοποιήσω, ορισμένα γεγονότα με οσμή σκανδάλου που λαμβάνουν χώρα τους τελευταίους μήνες στον οργανισμό του Δημοσίου Enterprise Greece, ο οποίος προήλθε από τη συγχώνευση του Invest In Greece και του ΟΠΕ.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα στο 2015 είχαν προγραμματιστεί να γίνουν προσλήψεις στον συγκεκριμένο οργανισμό και όπως έλεγαν τότε τα στελέχη του οργανισμού οι θέσεις είχαν κλείσει, παραπέμποντας σε άλλες εποχές.

Το θέμα όμως είναι ότι υπάρχουν εργαζόμενοι, οι οποίοι έχουν πιάσει ήδη την καρέκλα, χωρίς να έχουν συμβάσεις (!), δουλεύουν κανονικά και απλά περιμένουν, το πότε θα γίνει η προκήρυξη για να μπουν στην εταιρία. Άραγε πως γίνεται να μην υπάρχουν συμβάσεις και τα άτομα να παραμένουν στην εταιρία; Ο νέος υπουργός τα γνωρίζει όλα αυτά; Και δεν είναι μόνο αυτό. Με ποιον τρόπο πληρώνονται όλα αυτά τα άτομα που δεν έχουν συμβάσεις; Μήπως πρέπει να υπάρξει κάποιος έλεγχος κ. Υπουργέ;


Απορίες προκαλούνται επίσης από περίεργες ανανεώσεις συμβάσεων πρακτικής και με τη προβλεπόμενη αμοιβή αυτής. Για να το πούμε με πιο απλά λόγια, έπαιρναν άτομα για πρακτική τα οποία όμως δεν λάμβαναν μόνο την τυπική αμοιβή της πρακτικής αλλά κανονικότατο μισθό χωρίς κρατήσεις (!). Πως το δικαιολογούσαν αυτό; Αν αυτό δεν είναι σκάνδαλο, αναρωτιέμαι τι άλλο μπορεί να είναι.

Άραγε όλα αυτά που συμβαίνουν Enterprise Greece τα ξέρει ο νέος υπουργός;

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στοΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ