2015-02-11 16:46:43
Φωτογραφία για Γκύζη Θύρα 13: Δεν μας εκφράζει το πανό. Να είναι συγχωρεμένες όλες οι ψυχές
Ο ιστορικός σύνδεσμος οπαδών του Παναθηναϊκού από το Γκύζη ήταν ο πρώτος που με ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει πως δεν εκφράζεται από το πανό που κρεμάστηκε για λίγα λεπτά στα κάγκελα της Θύρας 13 στο παιχνίδι των Πρασίνων με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αναφέρει τα εξής:

«Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό "κάποιοι" ανέβασαν ένα πανό υπογράφοντας Θύρα 13 χωρίς να ενημερώσουν κανέναν. Επειδή εμείς, ο σύνδεσμος του Γκύζη της Θύρας 13 δεν μας εκφράζουν τα αναγραφόμενα, διαχωρίζουμε κάθετα την θέση μας. Αλλιώς μεγαλώσαμε, αλλιώς μάθαμε και πάνω από όλα σεβόμαστε τον κάθε άνθρωπο και κάθε οπαδό ανεξαρτήτου χρώματος. Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να είναι συγχωρεμένες όλες οι ψυχές που έχουν φύγει και είναι ψηλά στον ουρανό.

Υ.Γ: Ο καθένας πρέπει επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες του».

Να θυμίσουμε πως ανήμερα της 34ης επετείου των θυμάτων της Θύρας 7, μερίδα των οπαδών του Παναθηναϊκού έστειλε εμετικό μήνυμα στους φίλους του Ολυμπιακού μέσω ενός πανό στο γήπεδο της Λεωφόρου.


"Όσοι ζείτε, να πάτε να τους βρείτε", ήταν το μήνυμα που έφερε το πανό, το οποίο έμεινε σε κοινή θέα για περίπου 10 λεπτά και κατέβηκε στο 55ο λεπτό του αγώνα.

Επίσημη ανακοίνωση:

"Το πανό που αναρτήθηκε έστω και για λίγο στη Λεωφόρο και αφορούσε την επέτειο της τραγωδίας της Θύρας 7, δεν εκφράζει κανέναν στον Παναθηναϊκό και δεν συνάδει με την ιστορία και το ήθος του συλλόγου, αλλά και των οπαδών του Παναθηναϊκού", αναφέρεται σχετικά και η ανάρτηση καταλήγει με τη φράση "η εικόνα που θέλουμε να βλέπουμε είναι αυτή" και εν συνεχεία δημοσιεύεται μια φωτογραφία με το πανό που είχαν τοποθετήσει φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στο μνημείο της Θύρας 7 έξω από το "Γ. Καραϊσκάκης".

Δείτε τη σχετική ανάρτηση στο Facebook:
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ