2015-02-16 12:18:57
Φωτογραφία για Ανοίγουν τα στόματα! Μίλησαν επιτέλους οι μάρτυρες-Που είδαν τελικά τον άτυχο φοιτητή;
Μια νέα μαρτυρία για το θρίλερ των Ιωαννίνων έρχεται στο φως και αναπτερώνει τις ελπίδες των συγγενών του αγνοούμενου φοιτητή Ιδιοκτήτρια περιπτέρου που βρίσκεται κοντά στη Γαλακτοκομική Σχολή απ’ όπου χάθηκε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, ανταποκρίθηκε στην έκκληση του “Τούνελ” και κατέθεσε στις Αρχές.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, ο 20χρονος αγνοούμενος αγόρασε το μεσημέρι που χάθηκε εισιτήριο λεωφορείου.

Ο οδηγός αστικού λεωφορείουπου υποστήριξε πως πήρε ένα παιδί που έμοιαζε στο Βαγγέλη, επιμένει ότι αυτό έγινε την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου γύρω στις τρεις παρά δέκα το μεσημέρι και όχι την προηγούμενη μέρα. Δεν πρόσεξε αν κατέβηκε σε κάποια άλλη στάση ή στο κέντρο της πόλης.

Η μαγείρισσα όμως της Σχολής που έφευγε εκείνη την ώρα δεν είδε στη στάση ούτε στο λεωφορείο τον φοιτητή.

Η ελπίδα είναι ο Βαγγέλης να επιβιβάστηκε μετά από λίγα λεπτά σε άλλο διερχόμενο λεωφορείο.


Οι νέες έρευνες των Αρχών στο χώρο της Γαλακτοκομικής Σχολής δεν έφεραν αποτέλεσμα.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία μαρτυρία για το που βρισκόταν ο φοιτητής από τις δύο παρά τέταρτο το μεσημέρι που έφυγε από το δωμάτιο του, μέχρι τις τρεις παρά δέκα περίπου που τον είδε η συμφοιτήτρια του στο χώρο της Σχολής.

Στην περίπτωση που επιβιβάστηκε σε λεωφορείο και κατέβηκε στο κέντρο της πόλης τι συνέβη μετά;

Ιδιοκτήτης φούρνου υποστηρίζει πως ένα παιδί που του έμοιαζε καταπληκτικά αγόρασε από το κατάστημα του κάτι για να φάει μετά τις τρεις το μεσημέρι. Κανείς όμως δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι ήταν αυτός.

Οι Αρχές,σύμφωνα με το anikolouli.gr, εξετάζουν το υλικό από κάμερες καταστημάτων στο κέντρο της πόλης αλλά και κοντά σε στάσεις λεωφορείων, κάτι που από την αρχή είχε επισημάνει το “Τούνελ”.

Πληθαίνουν οι μαρτυρίες από το χώρο συμφοιτητών του ότι τον τελευταίο καιρό ήταν αρνητικά επηρεασμένος από τις επιθέσεις που δεχόταν από μία ομάδα “σκληρών” συμπατριωτών του. Η κατάσταση του επιδεινώθηκε λίγες μέρες πριν την εξαφάνιση του, όταν είδε στο χώρο της Σχολής τον αρχηγό της ομάδας που πλέον έχει αποφοιτήσει και υπηρετεί τη θητεία του σε κοντινή πόλη. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ