2015-02-16 22:04:14
Φωτογραφία για ΜΑΝΩΛΙΟΥΔΑΚΗ : Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 8ος ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΑΣ!
Σε... ευρωπαϊκούς ρυθμούς κινείται η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού η οποία την Τετάρτη υποδέχεται στο Παπαστράτειο την Ζέντες (18:00, Novasports7) στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης της LEN Euro League. Στόχος των ερυθρόλευκων είναι η νίκη που θα τους δώσει το προβάδισμα πρόκρισης στο Final 4 της διοργάνωσης. Η προετοιμασία συνεχίστηκε από τη Δευτέρα και το προβλήματα για τον Χάρη Παυλίδη μειώνονται αφού η Φιλιώ Μανωλιουδάκη ενσωματώθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα ξεπερνώντας την ίωση που την άφησε εκτός του προηγούμενου αγώνα πρωταθλήματος με τη Γλυφάδα.

Η διεθνής πολίστρια του Θρύλου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη αναφερόμενη στο παιχνίδι με τη Ζέντες απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού για να δώσει το παρών την Τετάρτη στο Παπαστράτειο τονίζοντας χαρακτηριστικά τα εξής: «Νομίζω θα είναι ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, εμείς το περιμένουμε πως και πως Ξέρουμε ότι η Ζέντες είναι μια καλή ομάδα αλλά δεν θεωρώ ότι είναι ικανή να μας κόψει το δρόμο προς το Final 4
. Αρκεί όμως να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένες στην άμυνα όπως ήμασταν στην προκριματική φάση όπου δεχθήκαμε λίγα γκολ. Αυτό το μοτίβο πρέπει να ακολουθήσουμε και τώρα και από εκεί και πέρα στην επίθεση έχουμε όλο το ταλέντο για να βρούμε λύσεις και να σκοράρουμε. Θεωρητικά κυνηγάμε και ένα σκορ με διαφορά αλλά επειδή αυτό καμιά φορά γυρίζει μπούμερανγκ όταν έχεις στόχο να πάρεις διαφορά απλά σκεφτόμαστε τη νίκη. Αν είμαστε συγκεντρωμένες θα έρθει και το αποτέλεσμα με καλή διαφορά. Έχει αποδειχτεί και στα προηγούμενα παιχνίδια ότι ο κόσμος ήταν ο 8ος παίκτης. Τον περιμένουμε και την Τετάρτη να για να παίξουμε σε μια καλή ατμόσφαιρα όπως έχουμε συνηθίσει το τελευταίο διάστημα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ