2015-02-20 11:24:17
Φωτογραφία για ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ : ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΠΑΣΧΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ!
Ο Νίκος Αλέφαντος γράφει στη στήλη του στο "sportdog.gr" για την ήττα του Ολυμπιακού! Τι ...κόλλησε ο Ρομπέρτο και ποιο είναι το σκάνδαλο του Περέιρα; Γιατί δεν κάνει σχόλιο για το ντέρμπι.

Αναλυτικά:

Τι ήταν αυτό πάλι με τον Ολυμπιακό. Έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι με τον Περέιρα.

Καταρχήν δεν έπρεπε να λεγόταν από τους δημοσιογράφους ότι η ουκρανική ομάδα ήταν εύκολη και ότι είχε 2 μήνες διακοπή το πρωτάθλημα. Σιγά τα αυγά! Και οι Γερμανοί έχουν δυο μήνες διακοπή στο πρωτάθλημα το χειμώνα. Οι ουκρανικές ομάδες πάνε σε ζεστά μέρη στο εξωτερικό και προπονούνται και δίνουν συνεχώς φιλικά.

Η Ντνίπρο δεν ήταν έτσι όπως την παρουσιάζανε. Εγώ είδα μια ομάδα που αν έπαιζε στο ελληνικό πρωτάθλημα θα ήταν μέσα στην πρώτη τριάδα.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να μην παίζει καλό ποδόσφαιρο όταν βρίσκει μη εύκολους αντιπάλους. Τα σέντερ μπακ δεν πατάνε καλά, κάνουν γκάφες, σαν να κολλήσανε και τον Ρομπέρτο τώρα.


Επίσης υπάρχει πρόβλημα στην παραγωγή του παιχνιδιού. Εγώ τον Δεκέμβρη φώναζα να πάρουνε οργανωτή και σέντερ φορ. Τι πράγμα είναι αυτό με τον Μήτρογλου. Καμία σχέση με τον γρήγορο και μπουκαδόρο σέντερ φορ που πρέπει να υπάρχει τστον Ολυμπιακό. Δεν μου αρέσουν οι στατικοί.

Είναι σκάνδαλο όμως που επιμένει ο Περέιρα στον Αφελάι. Τι ασχολείσαι άνθρωπέ μου; Με δέκα παίκτες παίζεις! Σκάνδαλο να βγαίνει ο Τσόρι αλλαγή, να βγαίνει και ο Ντοσεβί, αλλά να τελειώνει 90 λεπτά ο Αφελάι. Δώστε του την ελευθέρας να φύγει! Είναι προκλητικός ο παίκτης αυτός.

Δεν νοείται να μένει έξω ο Ντουρμάζ και να παίζει 11άδα ο Αφελάι. Έχεις πολύ καλύτερες επιλογές. Βάλε στα άκρα Ντουρμάζ και Ντοσεβί. Βάλε στα άκρα στην τελική τον Ομάρ μπροστά και τον Σαλίνο πίσω του.

Δεν επιτρέπεται επίσης να μη βλέπεις μια ανάπτυξη μοντέρνα σε αυτόν τον Ολυμπιακό. Ποια είναι η ανάπτυξη που έχεις κύριε Περέιρα; Παίρνεις την μπάλα και για να βγεις μπροστά σε μία αντεπίθεση πρέπει να πας από τα …Χριστούγεννα στο Πάσχα! Τόσο αργά!

Και δεν πατάς περιοχή με τρεις και τέσσερις παίκτες. Σαν την καλαμιά στον κάμπο μένει εκεί αραχτός ο Μήτρογλου. Αφού λοιπόν δεν πατάς περιοχή με πολλούς παίκτες, παίξε τουλάχιστον γρήγορα την κόντρα να βγεις μπροστά με δύο-τρεις γρήγορες πάσες.

Ο Ολυμπιακός αν είναι όπως πρέπει στο Καραϊσκάκη, μπορεί να την περάσει αυτήν την ομάδα. Να κοιτάξει να μη φάει γκολ, να της βάλει 2 γκολ και να την πάει στην παράταση.

Τον αδίκησε η διαιτησία τον Ολυμπιακό, ήταν εχθρική η διαιτησία, του στέρησε ένα γκολ που θα έπαιζε μεγάλο ρόλο για την πρόκριση. Του έκανε μεγάλη ζημιά ο διαιτητής.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να ψάχνει από τώρα έναν σεντερφόραρο, τελειώσαμε. Και έναν μεγάλο οργανωτή. Και έναν σεντερμπάκαρο σαν αυτό που είχε η ουκρανική ομάδα πίσω, τον Ντάγκλας.

Για το ματς στη Λεωφόρο δεν θα πω τίποτα πριν τον αγώνα γιατί δεν θέλω να ανοίξω τα μάτια του Αναστασίου.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ