2015-02-21 20:40:03
Φωτογραφία για ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ... ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΦΟΥΣΤΕΡ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΠΑΟ!
Ο Νταβίντ Φουστέρ συνεχίζει να αποτελεί υπόδειγμα επαγγελματία, δείχνοντας τα μεγάλα του ψυχικά αποθέματα και τις αντοχές του, εντός και εκτό γηπέδου!

Μετά την επέμβαση που έκανε την περασμένη Δευτέρα ο Φουστέρ κανονικά έπρεπε να ξεκουραστεί στο σπίτι του για πάνω από μία εβδομάδα. Ωστόσο ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχοντας αποδείξει πως δεν... μασάει (έχει παίξει αρκετές φορές ως τραυματίας και ενώ έχει επιστρέψει από τραυματισμούς νωρίτερα από το αναμενόμενο) ήταν, όπως ήδη σας ΄χουμε ενημερώσει, το Σάββατο στο Ρέντη για να κάνει την θεραπεία του! Ο Ισπανός μέσος δεν ήθελε με τίποτα να λείψει από την τελευταία προπόνηση πριν από το ματςτης Λεωφόρου.

Ο ίδιος μάλιστα φρόντισε να ενημερώσει από... πρώτο χέρι τους νέους παίκτες για το τι σημαίνει ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και ενώ μοιράστηκε και εμπειρίες του.

«Δεν πρόκειται για ένα απλό ματς. Ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δεν είναι ποτέ σαν τα άλλα. Είναι ένα ντέρμπι και πάντα πηγαίνουμε εκεί για τη νίκη. Για εμάς, την ομάδα, την διοίκηση και φυσικά τον κόσμο μας. Κερδίστε και για μένα», ήταν το μήνυμα του Νταβίντ Φουστέρ, που ακόμα και τώρα έχουν να λένε στο Ρέντη για τον επαγγελματισμό του και τον χαρακτήρα του.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ