2015-02-23 21:48:16
Φωτογραφία για ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΗ ΑΛΛΑ... ΜΕ ΤΣΑΪΡΕΛΗ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΕΦ!
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Ουνικάχα Μάλαγα (27/02, 21:45) με τον Δημήτρη Κατσίβελη να μην παίρνει μέρος, λόγω ενός χτυπήματος, το οποίο πάντως δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο δεύτερος γύρος του Top 16 ξεκινά για τον Ολυμπιακό με αναμέτρηση εντός έδρας. Μετά το πέρας της εβδομάδας κατά την οποία υπήρξε διακοπή των υποχρεώσεων στην Euroleague, οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου ετοιμάζονται για τον αγώνα με τη Μάλαγα.

Στόχος φυσικά δεν είναι άλλος από τη νίκη, που θα κρατήσει στην κορυφή τους ερυθρόλευκους. Έτσι, οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου άφησαν τα... Κούλουμα και τους χαρταετούς και μπήκαν στα παρκέ, καθώς προπονήθηκαν κανονικά, ώστε να είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση της Παρασκευής.

Η προετοιμασία, ωστόσο, ξεκίνησε με προβλήματα. Αυτό γιατί ο Δημήτρης Κατσίβελης δεν πήρε μέρος στον προπόνηση της Καθαράς Δευτέρας. Ο νεαρός γκαρντ του Ολυμπιακού δέχτηκε ένα χτύπημα (αγκωνιά) στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, από το οποίο υπέστη κάκωση στο αριστερό μέρος της κοιλιάς.

Την Τρίτη, όμως, αναμένεται να προπονηθεί κανονικά και να συμπεριληφθεί στην αποστολή για την αναμέτρηση με τους Ισπανούς.

Εκτός προπονήσεων παραμένει ο Δημήτρης Αγραβάνης, ενώ στο παρκέ γιόρτασε τα 27α γενέθλιά του ο Μιχάλης Τσαϊρέλης.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
StatusbarWeather8: Cydia tweak free update v1.1
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
StatusbarWeather8: Cydia tweak free update v1.1
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ