2015-02-24 12:04:09
Φωτογραφία για Κόλαση στο στούντιο από τα ουρλιαχτά της Ελένης: Όλη η αλήθεια και το ρεπορτάζ για τον πανικό της Μενεγάκη!
Από το Πικέρμι, στην Κηφισιά και στο γυναικολόγο της. Δεν μπορούσε να πάρει ανάσα από τους πόνους. Πίστευε ότι θα γεννούσε εκείνη τη στιγμή ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ/ Περιοδικό YES

Οι συνεργάτες της πάγωσαν. Ξέρουν ότι η Ελένη έχει "βαρύνει" όσο πλησιάζουν οι μέρες για τη γέννηση του τέταρτου μωρού της, αλλά με τίποτα δεν περίμεναν ότι θα την έπιαναν πόνοι στο στούντιο, πόσο μάλλον στον αέρα της εκπομπής. Η παρουσιάστρια βέβαια ως γνήσια επαγγελματίας προσπάθησε να τους κρύψει μπροστά στις κάμερες και συνέχιζε, έστω και με δυσκολία να χαμογελάει όμως υπήρχε ένας άνθρωπος που την κατάλαβε από την πρώτη στιγμή και δεν ήταν άλλος από τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

Μάλιστα ο στενός συνεργάτης και φίλος της Ελένης δεν δίστασε να τη ρωτήσει αν όλα ήταν καλά και η Μενεγάκη ήταν καθησυχαστική, ενώ αμέσως άλλαξε κουβέντα προκειμένου να μην καταλάβει κανείς από τους τηλεθεατές τι συμβαίνει.

Κι όμως η εκπομπή είχε ξεκινήσει με πολύ χαλαρό ρυθμό και με αποκριάτικη διάθεση, ενώ γινόταν συχνή αναφορά στην έτερη εγκυμονούσα της εκπομπής, την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η οποία απουσίαζε. Την ώρα που η Ελένη μιλούσε με κολακευτικά λόγια για τη συνεργάτιδά της, ξαφνικά κόμπιασε και αναστέναξε, δείχνοντας με ένα μορφασμό ότι πονούσε. Βέβαια πάνω στο κέφι, δεν έγινε ιδιαίτερα αντιληπτό, όμως δεν ξέφυγε από το... έμπειρο μάτι του Γκουντάρα που ξέρει πολύ καλά τη Μενεγάκη και γνωρίζει ακόμη καλύτερα ότι από τη στιγμή που δεν κατάφερε να κρύψει τον πόνο της στον αέρα της εκπομπής, σημαίνει ότι υπέφερε. Γι' αυτό και της μίλησε αμέσως.

Η παρουσιάστρια απέφυγε να δώσει συνέχεια, αν και ήταν φανερό σε όλους που αντιλήφθηκαν πλέον τι είχε συμβεί. Η Ελένη δεν βρισκόταν στην καλύτερη κατάσταση και υπέφερε. Βέβαια προσπάθησαν και εκείνοι από την πλευρά τους να κρύψουν ότι κάτι έτρεχε, μέχρι που έπεσαν οι τίτλοι τέλους. Και τότε ήταν που ακολούθησε πανικός στο στούντιο.

«Πονάω πολύ»

Όσο πλησιάζουν οι μέρες της γέννας οι πόνοι γίνονται όλο και πιο έντονοι, κάτι απολύτως φυσιολογικό, όμως η Ελένη από ένα σημείο και μετά υπέφερε. Πίστευε ότι θα γεννούσε κατά τη διάρκεια της εκπομπής, αφού δεν ήταν μόνο η ένταση του πόνου αλλά και η συχνότητά του που την έβαλαν στην... πρίζα. Όταν έπεσε το σήμα της λήξης η Ελένη διπλώθηκε και άρχιζε να ουρλιάζει. "Πονάω πολύ. Γεννάω! Φωνάξτε αμέσως τον Μάκη", έλεγε στους συνεργάτες της και επόμενο ήταν να πάρουν φωτιά τα τηλέφωνα. Πήγε με κόπο στο καμαρίνι για να ξαπλώσει αλλά δεν μπορούσε να ηρεμήσει με τίποτα.

Για κακή τύχη της Ελένης, εκείνη τη μέρα ο Παντζόπουλος δεν την είχε συνοδεύσει στο στούντιο κάτι που συνηθίζει τον τελευταίο καιρό. Όσο πλησιάζουν οι μέρες που θα μπει στο μαιευτήριο, τόσο συχνότερη είναι η παρουσία του Μάκη στο Πικέρμι, όμως εκείνη τη μέρα είχε μία επαγγελματική υπόθεση που τον καθυστέρησε και η Ελένη είχε πάει στην εκπομπή χωρίς εκείνον. Βέβαια, όταν του τηλεφώνησαν ήρθε αμέσως στο στούντιο. Μόλις τον είδε η Μενεγάκη του ζήτησε να πάνε γρήγορα στο γιατρό της, αφού οι πόνοι δεν είχαν υποχωρήσει καθόλου. Είχε τρομάξει τόσο πολύ που πίστευε ότι η γέννηση του μωρού της ήταν πλέον θέμα ωρών.

Ο Μάκης τη μετέφερε στο αυτοκίνητο κι έφυγαν αμέσως για την Κηφισιά, ώστε να επισκεφτούν το γυναικολόγο της. Ο τελευταίος την εξέτασε και την καθησύχασε ότι υπάρχει ακόμη περιθώριο για τον τοκετό, ο οποίος έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Μαρτίου. Της είπε ότι οι πόνοι που νιώθει θα γίνονται πιο έντονοι από τώρα και στο εξής και της συνέστησε ξεκούραση και ηρεμία. Βέβαια, η ξεκούραση είναι μία λέξη που δεν γνωρίζει η Ελένη, αφού συνηθίζει να φεύγει από την εκπομπή της δυο τρεις μέρες πριν από τη γέννα. Τώρα, βέβαια, ίσως αλλάξει τις συνήθειές της... Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ