2015-02-24 17:25:06
Φωτογραφία για Τους καλύτερους αθλητές και αθλήτριες της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Κέντρου βράβευσε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης
Στην εκδήλωση της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Κέντρου για την βράβευση των καλύτερων αθλητών και αθλητριών και ποδηλατικών Σωματείων της Αττικής παρέστη ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, προσκεκλημένος από τον Πρόεδρο της Ένωσης κ. Αλέξανδρο Κελόγλου και τον Γεν. Γραμματέα κ. Νικόλαο Λέμη.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής από παράγοντες όλων των Αθλητικών Σωματείων της Αττικής, γονείς των βραβευθέντων και φίλους του ποδηλάτου, την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Κωνσταντίνος Ήσυχος, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Κω/νος Τζόγκας, η βουλευτής Ελένη Αυλωνίτη, ο Πρόεδρος της Ολυμπιακής Ελληνικής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Αθανάσιος Τερζής, εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας και της Τροχαίας, οι Δήμαρχοι Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης και Φιλοθέης Ψυχικού Παντελής Ξυριδάκης, καθώς και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Δημήτρης Κοκκολάκης.


Στην εκδήλωση απονεμήθηκαν 62 βραβεύσεις μεταξύ των οποίων σε 6 Σωματεία της Αττικής με την καλύτερη βαθμολογία κατά την περσινή χρονιά  και σε αριστούχους μαθητές- αθλητές και αθλήτριες.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Αμαρουσίου κατά την απονομή των βραβείων στους καλύτερους αθλητές και αθλήτριες της Ένωσης τους εξέφρασε τα θερμά συγχαρητήρια του για τη σημαντική διάκρισή τους, σημειώνοντας: « Στεκόμαστε αρωγοί στην προσπάθειά σας, ώστε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Μέλημά μας είναι η ενίσχυση του αθλητικού ιδεώδους, όπως ακριβώς μας το μεταλαμπάδευσαν οι Αρχαίοι πρόγονοί μας, ως μέσο εξάσκησης του σώματος και του πνεύματος, εξευγενισμού της ψυχής και κοινωνικοποίησης του ανθρώπου.»                                      

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Κέντρου αριθμεί πάνω από 60 Σωματεία μέλη και πάνω από 700 αθλητές και αθλήτριες, ηλικίας από 8 ετών και άνω.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ