2015-02-25 21:02:22
Φωτογραφία για «ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΑΛΛΑ...»
Να παραμείνουν ανεπηρέαστοι οι παίκτες της Ντνίπρο από την... «καυτή» ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, θέλει ο Βαλερί Φέντορτσουκ.

Τίποτα δεν σημαίνει για την Ντνίπρο το 2-0 του πρώτου αγώνα, καθώς σύμφωνα με τον Βαλερί Φέντορτσουκ η ρεβάνς στο "Γ. Καραϊσκάκης" θα είναι εντελώς διαφορετική.

Για πρόκριση που θα κάνει υπερήφανους όχι μόνο τους οπαδούς της ομάδας, αλλά γενικά τους Ουκρανούς, έκανε λόγο ο νεαρός μέσος της Ντνίπρο.

«Θα παίξουμε όχι μόνο για το αποτέλεσμα, αλλά και για τη χώρα μας σαν σύνολο. Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να περάσουμε στην επόμενη φάση και να δώσουμε λίγη χαρά στους Ουκρανούς. Θα πρέπει όμως να ξεχάσουμε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και θα πρέπει να “κλειδώσουμε” την πρόκριση. Το γεγονός ότι νικήσαμε με 2-0 στο Κίεβο δεν σημαίνει τίποτα και το σκορ αυτό δεν μας κάνει φαβορί. Πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι έγινε στο πρώτο ματς και να σκεφτούμε τον αγώνα της Πέμπτης και μόνο. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές. Είναι καλό ότι νικήσαμε στην Ουκρανία, αλλά η ρεβάνς θα είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο Βαλερί Φέντορτσουκ και πρόσθεσε:

«Ξέρουμε πως ο κόσμος του Ολυμπιακού θα βοηθήσει ψυχολογικά τους παίκτες της ομάδας του. Όμως δεν πιστεύω πως θα μας επηρεάσουν αρνητικά. Θα πρέπει να διαχειριστούμε την πίεση σε βάρος μας. Πιστεύω πως θα το κάνουμε και θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας και των βοηθών του».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ