2015-02-25 22:03:04
Φωτογραφία για ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ Η... ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ!
Συγκλονιστική η εξομολόγηση του Ρομπέρτο στην Ισπανία με τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού να αναφέρεται στα επεισόδια της Λεωφόρου, στο Δ.Σ. της Λίγκας αλλά και στην αναβολή και τις... επιπτώσεις της!

Ο Ισπανός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μίλησε σε ισπανικό ΜΜΕ για:

Το τι έγινε το Σάββατο: Είναι κάτι σύνηθες λόγω του ότι τόσο καιρό επιτρέπονται στα γήπεδα τα πάντα για να κερδίσεις ένα παιχνίδι και μέσα σε αυτά είναι και η βία. Είναι συνηθισμένοι να κάνουν τα πάντα για να νικήσουν, κάνοντας χρήση βίας και εκφοβισμού. Έτσι πριν το παιχνίδι μπήκαν οπαδοί στο γήπεδο για να επιτεθούν στην προπονητή μας και τους παίκτες. Μας απείλησαν. Δυστυχώς είμαστε συνηθισμένοι σε αυτά. Είναι κρίμα που πρέπει να το βιώνουμε. Είναι κρίμα διότι αυτά τα πράγματα δεν θα πρέπει να γίνονται.

Το κατά πόσον τον χτύπησαν: Ήμουν ας το πούμε από τους τυχερούς γιατί δεν ήμουν εκεί. Αλλά μπήκαν οπαδοί με ξύλα, πέτρες, ρόπαλα, αλυσίδες, μάσκες και κουκούλες για να μην τους αναγνωρίζουν. Ήταν περίπλοκες και δύσκολες στιγμές. Θα μπορούσε να συμβεί οτιδήποτε.


Το συμβάν στην Λίγκα με τους Μαρινάκη - Αλαφούζο και το εάν είναι σαν να τσακώνονται οι Πέρεθ - Μπερτομέου: Ένας συμπαίκτης μου τραυματίστηκε και έχει σημάδι στο μπράτσο του. Γι' αυτά έγινε χθες η συνεδρία στην Σούπερ Λίγκα. Οι δύο πρόεδροι έχουν μεγάλο μίσος, όχι μόνο για τα ποδοσφαιρικά θέματα, αλλά και για άλλα ζητήματα, και φαίνεται ότι χθες έγινε, ό,τι σχολιάζεται πως έγινε.

Το ότι πρώτη φορά υπήρχε συμβάν με προέδρους: Ναι, και εμάς μας εξέπληξε. Στην πραγματικότητα η συνεδρίαση έγινε για να λυθεί το πρόβλημα και φαίνεται ότι μεγάλωσε πιο πολύ. Φαίνεται ότι μπήκαν και άλλα άτομα στην συνεδρίαση και αυτό προκάλεσε αυτή την κατάσταση, απ' όσο ξέρω από τα λίγα που μου μετέφεραν σήμερα το πρωί.

Την αναβολή: Είναι κρίμα να μας σταματούν, εν μέσω και των ευρωπαϊκών αγώνων μας, αλλά προφανώς είναι ένα μέτρο που παίρνει η κυβέρνηση για να περιορίσει την βία στο ποδόσφαιρο, αν και νομίζω ότι αυτό έρχεται αργά. Δεν πρέπει να αντιδρούμε σε ένα πρόβλημα, αλλά να το προλαβαίνουμε. Οι παίκτες θα θέλαμε να συνεχίζονται τα πρωταθλήματα αλλά προφανώς πρέπει να λαμβάνονται μέτρα.

* Ο δημοσιογράφος που μίλησε με τον Ρομπέρτο στο τέλος της συζήτησης προέτρεψε τον συμπατριώτη του να βρει ομάδα στην Πριμέρα και να επιστρέψει καθώς και στην Ισπανία γίνονται τέτοιου είδους άσχημα συμβάντα αλλά όχι σε τέτοιον βαθμό, όπως του μετέφερε.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ