2015-02-26 00:19:09
Φωτογραφία για ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ (25/2) ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΩΝ «16» ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE *VIDEOS*
Μία εξαιρετική Μονακό, έκανε... πλάκα στην τραγική Άρσεναλ παίρνοντας τη νίκη με 1-3 στο Λονδίνο κάνοντας τεράστιο βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League.

Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ πήρε τεράστια νίκη στο «Έμιρεϊτς» για να κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά του θεσμού.

Στα πρώτα λεπτά η Άρσεναλ πίεσε ωστόσο η Μονακό είχε εξαιρετική αμυντική λειτουργία. Σε μία από τις αντεπιθέσεις της, ευτύχισε να προηγηθεί όταν ο Κοντόγκμπια έκανε το σουτ με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα του Οσπίνα. Το δεύτερο… χτύπημα ήρθε από τον Μπερμπάτοφ στο 53’ με ανάλογο τρόπο. Σε ακόμα μία αντεπίθεση, ο Βούλγαρος φορ βρέθηκε απέναντι στον Οσπίνα και με ωραίο πλασέ έκανε το 0-2.

Στη συνέχεια, χάθηκαν μεγάλες ευκαιρίες από τους «κανονιέρηδες» με πρωταγωνιστή τον Ζιρού. Στο 90’ ο Τσάμπερλεϊν με εντυπωσιακό σουτ έκανε το 1-2 για την ομάδα του, δίνοντάς της ελπίδες για τη ρεβάνς. Στο 94’ όμως, ο Καράσκο βγήκε σε ακόμα μία αντεπίθεση και έτσι με ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 1-3-για να δώσει ουσιαστικά την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι στην ομάδα του.


Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Λεβερκούζεν κατάφερε να πάρει νίκη 1-0 επί της Ατλέτικο και ελαφρύ προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού της Μαδρίτης, σε ένα ματς στο οποίο κυριάρχησαν τα σκληρά μαρκαρίσματα.

Οι «ασπιρίνες» κατάφεραν να πάρουν νίκη που τους δίνει ένα μικρό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού, στον οποίο οι «ροχιμπλάνκος» δεν θα έχουν τον Τιάγκο που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου η Λεβερκούζεν έφτασε τα ποσοστά κατοχής της ακόμα και στο 68%, ωστόσο, η άμυνα της Ατλέτικο Μαδρίτης την κρατούσε μακριά από τα καρέ του Μογιά.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και ενώ ο Σιμεόνε είχε κάνει δυο αναγκαστικές αλλαγές πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, η Λεβερκούζεν ήταν αυτή που και πάλι προσπάθησε να απειλήσει. Με αρκετά γρήγορες εναλλαγές της μπάλας σε μικρό χώρο, οι Γερμανοί θέλησαν να διασπάσουν την άμυνα της Ατλέτικο, κάτι που τελικά κατάφεραν στη φάση του 57’ μετά από τρομερή αντεπίθεση. Ο Καλχάνογλου ήταν αυτός που έγινε κάτοχος της μπάλας και με φοβερό διαγώνιο σουτ… ζωγράφισε τον Μογιά για το 1-0!

Στο 74’ ο Τόρες έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ δεν μέτρησε καθώς η μπάλα είχε βγει άουτ από την εκτέλεση του κόρνερ. Σαν να μην έφτανε αυτό στην Ατλέτικο, στο 76’ πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τιάγκο κι έτσι οι Ισπανοί έμειναν με δέκα παίκτες.

Δείτε τα βίντεο:

Άρσεναλ – Μονακό 1-3:

Λεβερκούζεν - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0:
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ