2015-02-26 07:50:58
Φωτογραφία για Βίντεο ντοκουμέντο: Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σκορπά τον τρόμο στην Εθνική οδό...[video]
Παρασκευή, ώρα εννέα το βράδυ. Η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο είναι σε πλήρη εξέλιξη με τα οχήματα να σχηματίζουν μεγάλα κονβόι στην Εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών.

Σε ένα δρόμο έτσι και αλλιώς καρμανιόλα, όπου ο οδηγός και οι επιβάτες του κάθε οχήματος παίζουν την ζωή τους κορώνα γράμματα, μόνο και μόνο που θα τον διασχίσουν.

Εδώ και χρόνια στο κομμάτι αυτό γίνονται έργα με αποτέλεσμα να υπάρχει μόνο μια λωρίδα ανά κατεύθυνση. Μάλιστα εξαιτίας των πινακίδων σήμανσης  και των τεχνητών νησίδων το πλάτος γίνεται ακόμη μικρότερο και ο δρόμος στενότερος.

Σε αυτή την παγίδα θανάτου υπάρχουν τρομερά ασυνείδητοι οδηγοί που προκαλούν με την οδηγική συμπεριφόρα τους και την νευρική οδήγησή τους. Πολλές φορές προκαλούν και γίνονται η αιτία για θανατηφόρα τροχαία δυστηχήματα.

Στα βίντεο που σας παρουσιζουμε μέσα από την ηλεκτρονική εφημερίδα μας, θα δείτε πόσο εύκολο είναι,  εξαιτίας ενός παρανοικού οδηγού, να προκληθεί πολύνεκρο τροχαίο. Μάλιστα το μεγάλο όχημα που βλέπεται να κινείται με ταχύτητα 100 χιλιομέτρων στον στενό αυτό δρόμο, δεν είναι παρά λεωφορείο που μεταφέρει δυστυχώς πολλούς επιβάτες.


Σταθερά στο αντίθετο ρεύμα ή πατώντας την διαχωριστική γραμμή, προσπερνά κάθε όχημα που κινείται κανονικά στην ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΛΩΡΙΔΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ. Οι εικόνες κόβουν την ανάσα και βλέπετε με τα μάτια σας πως από ένα λάθος ελιγμό ή μια απροσεξία του δευτερολέπτου, θα μπορούσαμε να θρηνήσουμε δεκάδες θύματα. Κι όλα αυτά γιατί ο οδηγός ένος επαναλαμβάνουμε δημοσίου οχήματος, έχει ξεπεράσει κάθε όριο λογικής και ταχύτητας.

Οι αρχές θα πρέπει με κάποιο τρόπο να αστυνομεύσουν καλύτερα τον συγκεκριμένο δρόμο και κυρίως να αυξήσουν τους ελέγχους κυρίως στους οδηγούς και τα ταχύμετρα μεγάλων οχημάτων. Κι από την άλλη ελπίζουμε να ολοκληρωθεί επιτέλους αυτός ο δρόμος καρμανιόλα, για τον οποίο μάλιστα οι οδηγοί πληρώνουν διόδια, και στον οποίο χάνονται κάθε χρόνο άδικα εκατοντάδες ζωές. ​
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ