2015-02-26 21:39:13
Φωτογραφία για «ΜΠΗΚΕ» ΑΛΛΑ... ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΠΡΙΝΤΕΖΗ!
Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Γιώργου Πρίντεζη κόντρα στην Ουνικάχα Μάλαγα.

Ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού πήρε εξιτήριο την Πέμπτη (26/2), ωστόσο, ακόμη ο οργανισμός του παρουσιάζεται, όπως είναι φυσικό, εξασθενισμένος, απόρροια της γαστρεντερίτιδας, που τον ταλαιπωρεί από την Τετάρτη.

Ο Πρίντεζης, πάντως, παρά τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει, προπονήθηκε κανονικά το απόγευμα μαζί με τους συμπαίκτες του δείχνοντας ότι είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, προκειμένου να ενισχύσει τον Θρύλο στην κρίσιμη αναμέτρηση με την ισπανική ομάδα στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου του Top-16 της Ευρωλίγκας.

Ο υπαρχηγός των ερυθρόλευκων είναι παλικάρι και το έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν, όταν χρειάστηκε να... «σφίξει» τα δόντια μετά από τραυματισμούς, οπότε τίποτε δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Σε ό,τι αφορά τον Μιχάλη Τσαϊρέλη, ο νεοαποκτηθείς φόργουορντ του Ολυμπιακού λογικά δεν θα αγωνιστεί, με δεδομένο ότι ακόμη δεν έχει μπει στη φιλοσοφία της ομάδας. Επίσης, θα πρέπει να συνυπολογιστεί το γεγονός ότι προέρχεται από ίωση και πιθανότατα δεν θα ρισκάρει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης από την πλευρά του συνέχισε τις ασκήσεις ενδυνάμωσης, που του έχουν χορηγηθεί από το ιατρικό επιτελείο των ερυθρόλευκων. Το δικό του πρόγραμμα ακολούθησε και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος επίσης δεν πρόκειται να αγωνιστεί απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ