2015-02-27 03:20:05
Φωτογραφία για Στο σκαμνί ο ΣΥΡΙΖΑ αντί για τον Μαγκούφη από τα μέλη του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
Αντί για τον πρώην βουλευτή Χρήστο Μαγκούφη τα μέλη του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ κάθισαν στο σκαμνί την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρώην βουλευτής που κατηγορείτε ότι χτύπησε μέλος του κινήματος κατά την διάρκεια κινητοποίησης στα διόδια του Μώλου δεν μπόρεσε να παραστεί στην δίκη που είχε οριστεί για σήμερα στην Λαμία και πήρε αναβολή. Τα μέλη του κινήματος ωστόσο από τα δικαστήρια Λαμίας έκαναν ξεκάθαρο πως ο αγώνας κλιμακώνεται αφού η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αριστερή όπως εξήγησαν.

Αναβολή για την υπόθεση του πρώην βουλευτή Χρ. Μαγκούφη

Αναβολή για τις 16 Νοεμβρίου πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρήστου Μαγκούφη, ο οποίος κατηγορείται ότι χτύπησε την Αθανασία Γαλάνη μέλος του Κινήματος «Δεν Πληρώνω» στα διόδια του Μώλου κατά την διάρκεια κινητοποίησης κατά των διοδίων.

Ο συνήγορος του πρώην βουλευτή Τρικάλων ζήτησε αναβολή αφού ο πελάτης του που ζει πλέον στην Γερμανία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο δεν του επέτρεψε να ταξιδέψει και προσκόμισε και τα απαραίτητα ιατρικά έγγραφα μεταφρασμένα.


Με αποδοκιμασίες από την πλευρά των μελών του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ έγινε δεκτό το αίτημα της αναβολής. Η κ. Γαλάνη σε δηλώσεις της υποστήριξε ότι ο κ. Μαγκούφης κρύβεται πίσω από την ιδιότητα του βουλευτή η οποία πια δεν του ανήκει.

Στο σκαμνί ο ΣΥΡΙΖΑ αντί για τον Μαγκούφη από τα μέλη του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Από τα δικαστήρια Λαμίας τα μέλη του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ήταν καταπέλτης και κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν έχουμε αριστερή κυβέρνηση» τονίζει ο πρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής του κινήματος Βασίλης Παπαδόπουλος που ξεκαθαρίζει πως ο αγώνας όχι μόνο συνεχίζεται αλλά ενδυναμώνεται.

Με σκληρά λόγια για τον ΣΥΡΙΖΑ μιλά και ο γιος της κ. Αθανασίας Γαλάνη Αποστόλης Αυλακιώτης.

Στο πλευρό της κ. Γαλάνη στα δικαστήρια Λαμίας βρέθηκαν μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά και της παράταξης ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ