2015-02-27 12:38:40
Φωτογραφία για Τι «κρύβει» η έκτακτη σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου που συγκάλεσε ο Α.Τσίπρας
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα έκτακτη σύσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με το οικονομικό επιτελείο στο Μέγαρο Μαξίμου Παρόντες εκτός του Προθυπουργου είναι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη, ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας, και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης και ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

H σύσκεψη αποφασίστηκε ξαφνικά μετά την συνέντευξη Βαρουφάκη στην τηλεόραση του Αντένα.

Στη συνέντευξη του ο κ. Βαρουφάκης είπε μεταξύ άλλων ότι δεν είναι μέλος του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ, ότι ψάχνει να βρεί ένα προιόν μικρής σημασίας για να του αυξήσει τον ΦΠΑ ώστε να κάνουμε τους καλούς στους εταίρους και ότι η ασάφεια της συμφωνίας που υπογράψαμε με τους ευρωπαίους υπαγορεύτηκε από τους ευρωπαίους για να μπορέσουν να "περάσουν" τη συμφωνία στα Κοινοβούλια τους.

Σημειώνεται πάντως ότι πέραν των προβλημάτων που δημιουργούν όλα αυτά στις σχέσεις μας με τους εταίρους, το οικονομικό επιτελείο θα κληθεί να αντιμετωπίσει άμεσα το πρόβλημα ρευστότητας, αφού είναι σαφές ότι τον Μάρτιο δεν μπορεί να πληρώσει όλες τις υποχρεώσεις του, δηλαδή και τα ομολόγα που λήγουν και τους μισθούς και τις συντάξεις .
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ