2015-02-27 15:30:07
Φωτογραφία για Αναγνώστης καταγγέλλει: Παραπλάνηση γνωστής τράπεζας με δήθεν πρόγραμμα επιβράβευσης συναλλαγών...
Αγαπητό tromaktiko,

εδώ και ένα μήνα η Εθνική τράπεζα της Ελλάδος έχει ανακοινώσει την λειτουργία του προγράμματος "GO4MORE" το οποίο επιβραβεύει τις συναλλαγές σε συγκεκριμένες αλυσίδες πολυεθνικών με πόντους οι οποίοι όπως αναφέρει στους όρους  της  εξαργυρόνονται στις αντίστοιχες επιχειρήσεις με την μορφή έκπτωσης.

Επειδή είμαι πελάτης της Εθνικής και τηρώ τραπεζικό λογαριασμό και κάρτα που πληρεί τις προϋποθέσεις των όρων του προγράμματος έκανα εγγραφή στο πρόγραμμα και επίσης έκανα και κάποιες αγορές από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Μετά από έλεγχο διαπίστωσα ότι παρόλο που οι αγορές έχουν ολοκληρωθεί και χρεωθεί στο λογαριασμό μου οι υποσχόμενοι από τους όρους του προγράμματος πόντοι ποτέ δεν μπήκαν στο λογαριασμό μου.

Πήρα τηλ στο τμήμα υποστήριξης της Εθνικής και αφού μίλησα με 2-3 υπαλλήλους με ενημέρωσαν ότι πρέπει να κάνω κάποιο αίτημα για να το ερευνήσουν και να πιστωθούν. Δηλαδή θα παρακαλάμε μετά από κάθε συναλλαγή να μπουν οι πόντοι που υπόσχονται στο λογαριασμό μας;


Παρακαλώ πολύ εάν υπάρχει όντως κάποιος αρμόδιος για το πρόγραμμα αυτό να ενημερώσει εμάς τους πελάτες μέσω της ιστοσελίδας αν το πρόγραμμα υφίσταται ή όχι προκειμένου εάν δεν υφίσταται να επωφελούμαστε από  αντίστοιχα προγράμματα επιβράβευσης άλλων τραπεζών όπως Eurobank και Alphabank των οποίων το πρόγραμμα λειτουργεί άψογα σε όσες συναλλαγές έχω κάνει.

Είναι κρίμα κύριοι της Εθνικής Τράπεζας να παρουσιάζετε ένα πρόγραμμα επιβράβευσης το οποίο ως σήμερα ταλαιπωρεί τους πελάτες και εκθέτει την ομαλή συνεργασία με την τράπεζα σας παρά τους επιβραβεύει.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ