2015-02-27 22:26:29
Φωτογραφία για Αυτή είναι η νέα μπάλα του Τσάμπιονς Λιγκ
Την μπάλα με την οποία όλοι θα σκοράρουν από τη φάση των νοκ-άουτ αγώνων του... Τσάμπιονς Λιγκ ως τον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στο Βερολίνο, παρουσίασε η adidas.

Η adidas Finale Berlin είναι η επίσημη μπάλα για τους νοκ άουτ αγώνες και τον τελικό της πιο σημαντικής ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης στον κόσμο, και ήδη χρησιμοποιήθηκε από την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου καθώς το UEFA Champions League μπήκε στην πιο συναρπαστική του φάση

Ο φετινός σχεδιασμός της μπάλας εμπνέεται από το δυναμισμό και τη hip σκηνή του νεανικού Βερολίνου. Στο αστέρι της κορυφής απεικονίζεται ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα σύμβολα της πόλης, η Πύλη του Βρανδεμβούργου, μπροστά από το θρυλικό Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου, όπου το Σάββατο 6 Ιουνίου θα διεξαχθεί ο τελικός του UEFA Champions League.

Τα υπόλοιπα αστέρια διαθέτουν ένα τολμηρό και πολύχρωμο σχεδιασμό και αναπαριστούν ένα άλλο σύμβολο των Βερολινέζων, την αρκούδα. Ο ζωντανός συνδυασμός των χρωμάτων αποτελεί ένα ακόμα χαρακτηριστικό του εκφραστικού, καλλιτεχνικού και ελεύθερου πνεύματος της γερμανικής πρωτεύουσας.


Όπως όλες οι επίσημες μπάλες του UEFA Champions League, η adidas Finale Berlin διαθέτει εξωτερική επίστρωση, σχεδιασμένη για να προσφέρει άψογο κράτημα κατά την επαφή της μπάλας με το πόδι του ποδοσφαιριστή. Το πάνελ της μπάλας σε σχήμα αστεριών βασίζεται στο λογότυπο του UEFA Champions League και είναι κολλημένο με θερμική επεξεργασία, για να παρέχει μια ενιαία επιφάνεια, χωρίς ραφές και κορυφαία απόδοση.

Η adidas Finale Berlin είναι διαθέσιμη σε όλα τα adidas stores και σε επιλεγμένους συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ