2015-02-28 03:39:06
Φωτογραφία για Ο Σαμ Μέντες έχει ραντεβού με τον 007!
Εστιάζοντας στον σκηνοθέτη Σαμ Μέντες, τα πλάνα από τα γυρίσματα περιλαμβάνουν... φυσικά τον Ντάνιελ Κρεγκ, καθώς και άλλα μέλη του καστ όπως ο Ρέιφ Φάινς, η Ναόμι Χάρις και ο Μπεν Γουίσο.

Για ποιο λόγο ο Μέντες επιστρέφει σκηνοθετικά στα άδυτα της MI6;

Ο ίδιος δηλώνει πως: «Οι λόγοι που κάνω τη δεύτερη ταινία Μποντ είναι ίδιοι με τους λόγους που θα έκανα οποιαδήποτε ταινία για να είμαι ειλικρινής, και έχουν να κάνουν καθαρά με την ιστορία. Και σ' αυτή την περίπτωση, με το «Spectre», έχουμε μία ταινία που βασίζεται αποκλειστικά στον Μποντ, ο οποίος βρίσκεται σε αποστολή από την πρώτη στιγμή.

Επίσης, πραγματεύεται το «αν πρέπει ή όχι να ακολουθήσει ο Μποντ τη ζωή που έκανε πάντα, για το αν μετράει σ' αυτό που κάνει και αν θα συνεχίσει ή όχι. Εσείς θα πρέπει να έρθετε να δείτε την ταινία για να το ανακαλύψετε».

Λίγα πράγματα έχουν γίνει γνωστά σχετικά με την πλοκή της νέας, 24ης περιπέτειας του Τζέιμς Μποντ.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, ένα κρυπτογραφημένο μήνυμα από το παρελθόν του Μποντ τον οδηγεί να αποκαλύψει μία εγκληματική οργάνωση. Όσο o M μάχεται πολιτικές δυνάμεις για να κρατήσει ζωντανή τη μυστική υπηρεσία, ο Μποντ ξεφλουδίζει τα στρώματα της διαφθοράς για να αποκαλύψει τη φρικτή αλήθεια πίσω από το Spectre.

Το «Spectre» θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 12 Νοεμβρίου 2015 από τη Feelgood Entertainment.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ